Laura Orgué tanca una brillant temporada

Dilluns, 4 maig 2009. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
L'esquiadora igualadina Laura Orgué Vila de la RFEDI, ha acabat la temporada segona a la Copa dels Alps, amb sis podis. Tercera al Campionat del Mon Sub 23 a la Cursa 10 km lliures i Campiona d’Espanya a la Cursa 5 Km. lliures. A participat a 20 curses de la Copa del Mon i 21 curses a la Alpen Cup i proves Fis en onze països diferents.

Laura Orgué a Naut Aran

Pel que fa a les últimes curses de la temporada, el dia 8 de març, va participar a la Copa de Mon a Lahti (Fin) a la cursa 10 Km Lliures,quedant la 43ºclassificada amb un temps de 0:26:47 d’un total de 60 corredores, la guanyadora va ser la polaca Justyna Kowalczyk am un temps de 0:24:38.

El dia 10 de març, va participar al Campionat d’Espanya a Gils Fontanera (Cat) a la cursa de 5 Km Lliures quedant la 1ª classificada amb un temps de 0:14:41 d’un total de 20 corredores.

Els dies 13-14-15 de març va participar a les últimes curses de la Alpen Cup a Métabief (Fra) amb l’intenció d’aconseguir els màxims punts per guanyar la Copa dels Alps, ja que fins llavors anava la primera. El dia 13 va participar a la cursa Sprint lliure 1,5 Km quedant la 8ª amb un temps de 0:02:56 d’un total de 53 corredores, la guanyadora va ser la italiana Gaia Vuerich amb un temps de 0:02:49. El dia 14 va participar a la cursa 5 km Lliures, quedant la 5ª amb un temps de 0:12:12 d’un total de 29 corredores, la guanyadora va ser la francesa Elodie Bourgeois amb un temps de 0:12:03. El dia 15 va participar a la cursa de 10 Km Clàssic, quedant la 4º amb un temps de 0:29:21 d’un total de 23 corredores, la guanyadora va ser la francesa Aurore Cuinet amb un temps de 0:29:05. Malgrat els bons resultats, no fer els suficients punts a les últimes curses i va quedar segona a la Copa dels Alps.

El dia 18 de març va participar a la Copa del Mon a Stockholm (Swe) a la prova Sprint 1,5 Km Clàssic quedant la 69ª amb un temps de 0:03:09 d’un total de 72 corredores, la guanyadora va ser la finlandesa Pirjo Muranen amb un temps de 0:02:39. Els dies 20-21-22-23 de març va participar a les últimes curses de la Copa del Mon a Falun (Swe) a la cursa 2,5 km Lliures va quedar la 39ª amb un temps de 0:07:45 d’un total de 70 corredores, la guanyadora va ser l’alemanya Claudia Nystad amb un temps de 0:07:12.

El dia 21 de març va participar a la cursa 10 Km persecució quedant la 52ª amb un temps de 0:31:42 d’un total de 61 corredores, la guanyadora va ser la finlandesa Riitta Roponen amb un temps de 0:29:24.

El dia 22 de març va participar a la prova de 10 Km lliures, quedant la 43ª amb un temps de 0:28:50 d’un total de 56 corredores, la guanyadora va ser la noruega Kristin Steira amb un temps de 0:26:53. El dia 23 de març va participar a la cursa de 25 Km lliures, quedant la 48ª amb un temps de 1:11:28 d’un total de 56 corredores, la guanyadora va ser la polaca i Campiona de la Copa del Mon Justyna Kowalczyk amb un temps de 1:06:06. Per acabar la temporada va participar a la Marxa Naut Aran de Beret (Cat) a la cursa de 17 Km clàssic guanyant la prova amb un temps de 0:55:09, total 21 corredores.

Esperem que la temporada que be sigui tan bona com aquesta, amb bons resultats i que la neu no falti, ja que serà hivern olímpic.