Una mala segona part condemna l'Igualada

Els igualadins van perdre per 6-2 a El Vendrell

Dilluns, 7 desembre 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada va perdre dissabte a una de les pistes més complicades de l'Ok Lliga, El Vendrell, equip que va finalitzar tercer la temporada passada. Els igualadins jugaran dimarts a Les Comes contra el líder invicte de la competició, el CP Vic

L'Igualada Calaf Grup va ser el primer a marcar a El Vendrell, col·locant un 0-1 amb  què es va arribar a la mitja part. La primera part va ser marcada per la igualatat, però en la segona El Vendrell va aconseguir empatar molt d’hora. Quatre minuts després d'arrencar els locals van empatar (1-1). Cinc minuts després es consumia la remuntada amb el 2-1 amb una gran acció individual. L’Igualada podria haver restablert l’empat amb un penal de Sergi Pla, amb una pilota que semblava que havia creuat la línia, però queImatge del partit de dissabte els àrbitres van considerar que no havia estat així. El  partit va entrar als últims 10 minuts amb la mínima diferència d’un gol. Però El Vendrell va ampliar el marcador  amb el 3 a 1 al minut 19. Tots dos equips estaven amb 9 faltes d’equip i l’Igualada va aprofitar la superioritat de què disposava després d'una targeta blava per forçar la FD. Molas no va poder marcar i en canvi 1 minut després els locals van transformar la seva, i això col·locava el 3-1. El 4 a 1 ja va ser massa per als igualadins, tot i que Baliu va reduir distàncies amb el 4-2. Quedaven 3 minuts i 44 segons per intentar el miracle i els igualadins van intentar-ho. El Vendrell ho va aprofitar per castigar excessivament el joc de l’Igualada amb dos gols més a l’últim minut (l'última a falta de 9 segons). Amb tota la jornada ja jugada, l'equip és 11è amb 12 punts, i espera fer un bon partit contra el Vic aquest dimarts a Les Comes, que encara no ha perdut aquesta temporada, per tal d'escalar posicions.