Masquefa torna a respirar motor amb la Copa Catalana de Resistència

La prova és classificatòria per al campionat català d’autocros

Dimarts, 4 octubre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La vila de Masquefa acollia aquest cap de setmana la Copa Catalana de Resistència després de dos anys d'absència i amb un circuit renovat íntegrament respecte la darrera edició. Els treballs de millora a la pista han consistit en l'augment de l'amplada del circuit i en el canvi del pis.

La vila de Masquefa va ser la seu daquest diumenge 25 de setembre de la cinquena edició de la Copa Catalana 3 Hores de Resistència d’'Autocros. A la competició, organitzada per l'entitat masquefina Gas a Fons, hi van prendre part un total de 11 cotxes que van ser partíceps d'aquest tercera prova de les cinc que conformen la Copa Catalana d'Autocros.

Una instantània del campionat disputat a MasquefaMalgrat la pluja que va caure sobre Masquefa al llarg de divendres 23, la prova es va poder dur a terme sense complicacions i l'equip Tresina Sport 3, format pels germans Ivan i Xavi Margarit, es va coronar com a vencedor amb un temps de tres hores i vuit segons. El podi el van completar l'equipTresina Sport (David Voltà i Antonia Martínez) i el Team Segalàs (Edu Blanco i Josep Segalàs).

A la categoria de vehicles de fins 1.600 cc (classe 1) la millor posició va ser per als germans Margarit; mentre que a la categoria de cotxes de fins a 2.000cc (classe 2), la primera posició va ser l'equip Rayo Verde format per Adrià Gómez, Óscar Darder i Xavier Pedro. Finalment, la volta ràpida al circuit la va marcar el equip Tresina Sport amb un temps de 43 segons 976 mil·lèsimes. A la prova hi van prendre part pilots d'arreu de Catalunya, així com el masquefí David Cabeza, que acompanyat d'Oriol Gel, va acabar la cursa setè de la general i en cinquena posició a la categoria de fins a 2.000 cc.