5 Medalles pel CAI a Sabadell

Marc Sànchez –alçada i Jordi Yoshinori Matsuoka –Llargada – Campions de Catalunya Juvenils indoor

Dilluns, 20 febrer 2012. 13:45. Redacció AnoiaDiari.
Els atletes del C.A.Igualada Marc Sànchez i Jordi Yoshinori Matsuoka, es proclamàren Campions de Catalunya Juvenils ‘indoor’ en les proves respectives disputades el passat dissabte, en el decurs dels Campionats Catalans Juvenils de pista coberta disputats a la Pista Coberta Catalana de Sabadell.

Hi van participar 8 atletes del C.A. Igualada que en total van assolir un total de 5 medalles, 2 d’or, i 3 de Bronze, amb un rècord dels Campionats i diversos llocs de finalista, amb diverses mínimes estatals Juvenils, en una sensacional actuació global dels anoiencs. El CAI es va situar com a 4t. club català per puntuacions dels atletes amb 54 punts, únicament per darrera de l'A.A. Catalunya, 1s. amb 123 p., l'ISS-Hospitalet, 2.ns. amb 97 punts, i el F.C. Barcelona, 3.ers. amb 74 punts, i fins a 34 equips classificats.

Cal ressaltar les actuacions de Marc Sànchez, Campió de Catalunya Juvenil en el Salt d'Alçada, amb 2,01 m., Rècord dels Campionats, i que era ademés 3.r. i medalla de Bronze en els 60 m. tanques amb 8”43, i 9.é. en el Salt de LLargada amb 5,84 m., en una brillantíssima actuació.

Yordi Yoshinori Matsuoka també va ser Campió de Catalunya en el Salt de LLargada, amb un millor intent de 6,65 m., i era 3.er. i medalla de Bronze en el Salt d'Alçada, amb 1,70 m., entrant ademés 7.é. en els 60 m. tanques, amb 8”67, en una magnífica actuació de l'igualadí.

Jaume Marín va ser 3r. i medalla de Bronze en els 800 m.ll. amb 2’12”00 en una final tàctica que es va decidir en el darrer tram de cursa, després d'entrar 2.n. en la s/f. corresponent amb 2’06”65, en una bona actuació de l'atleta de Sta. Coloma de Queralt.

Santi Ramos va quedar 4t. en la final dels 60 m. tanques amb 8”45, seguit de Jan Roca, 6è. amb 8”67, en aquesta final amb 4 atletes del CAI participants. Jan Roca era també 8è. en Salt de Llargada amb 5,86 m., en una bona actuació.

Raquel Martínez era 4t en la final dels 400 m. ll., amb un registre de 1’03”45, seguida de Marta Guzmán, 5.ª amb 1’04”76, després d'entrar 2.es. en les s/f. corresponents, amb 1’02”64 i 1’03”28 respectivament, posicions i registres que els donàren l'accés a la final, en bones actuacions de les anoienques.

Adrià Foix era 5è en la 1.ª s/f. dels 60 m.llisos, amb 7”62. En les s/f. dels 60 m. tanques entràren

2.n. Marc Sànchez amb 8”41, i 4.t. Jordi Yoshinori Matsuoka amb 8”82, en la 1.ª s/f., i 1.er. Santi Ramos amb 8”47, i 3.r. Jan Roca amb 8”59, en la 2.ª s/f., el que va donar accés als 4 atletes del CAI a la final corresponent.