El Monbus Igualada HC perd al Palau

L’Igualada es veu derrotat davant el Barça per 5-2

Diumenge, 15 març 2015. 00:00. Otger Gabarró.

Els igualadins no han pogut donar la sorpresa contra el líder de l'Ok Lliga, el Barça, i aconseguir així la proesa que hauria estat aconseguint 3 victòries consecutives al Palau. Després d'aquest últim partit de la 24ena jornada del campionat, els de Monclús són ara 9ens a la classificació amb 30 punts, els mateixos que l'Alcoi.

El partit ha començat malament pels igualadins, que han encaixat un gol al minut 7, de Pablo Àlvarez. Al cap de 3 minuts, una targeta blava per Sergi Pla ha significat que els anoiencs juguessin amb inferioritat numèrica i això ho ha aprofitat bé Sergi Panadero per marcar el 2-0. Poc després, Marc Gual ha fet el 3-0 en una bona jugada individual, que obria una escletxa important al marcador. Un minut després del tercer gol blaugrana, Sergi Pla ha aconseguit el 3-1 visitant, i a falta de pocs segons pel final de la primera part, Ton Baliu posava la por al cos dels locals amb el 3-2 de penal, amb el que s'anava al descans. A la segona part l'Igualada ha sortit poc endollat i al minut 6 el Barça ha fet el 4-2, també obra d'Àlvarez. Després, al minut 16 Marc Torra ha fet el dinitiu 5-2 de falta directa. Pels igualadins ha jugat uns minuts el jugador del planter César Vives.El Monbus Igualada buscarà trencar la mala ratxa la pròxima jornada

Ara toca Europa

El cap de setmana vinent el Monbus Igualada HC es desplaçarà a Follonica per aconseguir la classificació per la final a quatre de la Copa Cers, i després un complicat partit a casa, entre setmana contra el Reus Deportiu.