Les noies del CFI s'afiancen en la quarta posició

F.C. CERDANYOLA, 0 - C.F. IGUALADA, 2

Dilluns, 6 desembre 2010. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
L'onzena jornada de lliga ha estat molt positiva per a les noies de Santi Ramos, tant per haver-se endut els tres punts de Cerdanyola com per la combinació de resultats dels equips rivals.

una aturada de la Noelia, la portera menys batuda de la categoria

El partit de diumenge va ser molt disputat, net, però amb domini clar de l'Igualada, sobretot a la primera part. Les de l'Anoia van sortir molt ordenades, jugant la pilota com saben fer, dominant i creant ocasions de perill a l'àrea del Cerdanyola. L'àrbitre va xiular penal després que les locals haguessin t'aturar una internada d'Eli per la banda, Sara va transformar la pena màxima en el 0-1 quan es portava només un quart d'hora de joc. L'escenari no va canviar i l'Igualada va continuar amb el seu joc, creant perill sobretot pels extrems, obrint el camp, jugant sense pilota... Només faltava el gol que sentenciés el partit que va estar a punt d'arribar just abans del descans.

Amb el resultat ajustat, les igualadines van sortir més nervioses i imprecises a la segona part. Això va fer que el Cerdanyola ho aprofités per intentar acostar-se a la porteria de Noelia que es va veure obligada a treure un parell de pilotes molt compromeses. Cap al 25 de la segona, les blaves van tornar a asserenar-se una mica i van recuperar el domini del terreny de joc, el joc per les bandes i les ocasions. Faltava materialitzar, cosa que va fer a 5 minuts del final la Sara al rebre de la Mireia una pilota en punta que va creuar davant la portera.

C.F. IGUALADA: Noelia Garcia (portera), Yaiza Moratilla, Carla Navarro, Maria Sayavera (Alba Martos 63'), Mireia Toldrà (defenses), Elena Alert, Jèssica Pablos, Maria Solé (centre del camp) Araceli Barroso, Sara Bergadà (Janet Mendoza 46'), Eli Guillén (Sara 63') (davanteres). Entrenador: Santi Ramos

F. C. CERDANYOLA: Patricia Oyague, Míriam Navarro, Beatriz Herrera, Mireia Raova, Maria San Millán, Noelia Parra, Irene Oliver, Sofía Soviji, Vanesa Merlo, Marta Radua. Suplents: Helena Crespo, Cristina Guillén, Paula Líndez, Gema González, Susana García. Entrenadors: Lorena Bara, Yannik Llague.

Àrbitre: Nicolás Horna Díaz. Va amonestar amb targeta groga la jugadora nº 3 del Cerdanyola a la jugada del penal.