Les noies del CFI empaten a Cerdanyola en un partit aspre

El golàs del 0 a 1 va ser neutralitzat en una jugada polèmica

Dilluns, 11 gener 2016. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

Partit dels que obliguen a passar pàgina de les blaves a Les Fontetes. En un matx marcat pel fort vent, les igualadines no van passar de l'empat.

El CF Igualada femení només va arrencar un punt a terres vallesanes en un partit desangelat. Després d'una primera part intensa i equilibrada en què l'Igualada, amb el vent en contra, no aconseguia obrir el marcador, les coses es van posar de cara quan al 3 de la segona part, la Marina aprofitava un dubte entre la defensa i la portera rivals i, valent-se del vent a favor, feia un barret a la portera i rematava a plaer el 0-1.

Amb el resultat a favor, semblava que les blaves havien de tancar el partit amb comoditat, però els minuts anaven passant i a la mitja hora de joc el Cerdanyola va empatar en una jugada més que dubtosa en què  feia falta  la Noèlia en el llançament d'un córner. Amb l'empat, nervis i forta intensitat per decantar el partit cada equip a favor seu, cosa que no va poder ser. La nota negativa, les dues jugadores igualadines que van deixar el terreny de joc lesionades.