Les noies del CFI guanyen amb autoritat

CF Igualada, 4 - CF Parroquial Sta. Eugènia, 0

Diumenge, 3 març 2013. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
El Parroquial Santa Eugènia és un equip incòmode, que juga fort i que no dóna mai el partit per perdut. Per això va ésser tant important obrir el marcador al primer minut de partit.

L'Elena s'imposa al mig del camp.

Una internada per banda de la Marina i la rematada de la Judit des de l'altra posició d'extrem quan encara no s'havien jugat 60 segons de partit, van marcar el partit perquè les gironines no tinguessin temptacions de fer-li una mala passada a l'Igualada.

El domini de l'Igualada va ser important i constant durant tot el partit, amb contracops de les grogues que no van arribar a inquietar massa la porteria de la Noelia, que torna a ésser la menys golejada de la categoria.

El gol inicial donava tranquil·litat a l'Igualada que s'anava acostant cada vegada amb més perill a la porteria rival. Una recuperació al mig del camp va permetre a la Marina entrar entremig de la defensa i fer pujar el 2-0 amb què s'aniria al descans.

A la segona part, malgrat el domini insistent de les blaves, la defensa visitant, molt segura, desfeia totes i cada una de les ocasions de gol fins que ja a prop de la mitja hora de joc, recollint una pilota sacada de banda, la Núria i la Mariona maregen la defensa i fan arribar la bola a la Marina que des de l'esquerra bat amb un potent xut creuat la portera gironina.

Amb el tercer gol, la tranquil·litat es va instal·lar a les grades de Les Comes que encara veuria com la Judit, altre cop per banda, enviava la pilota al fons de la xarxa fent pujar el 4-0 definitiu.

C.F. IGUALADA: Noelia García (portera), Elena Alert, Janet Mendoza (Yaiza Moratilla 46'), Carla Navarro, Míriam Solies (defensa), Araceli Barroso (Janet 50'), Jèssica Pablos, Núria Miquel (centre del camp), Mariona Marsal, Judit Pablos, Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos.

C.F. PARROQUIAL SANTA EUGÈNIA: Anna Arnau, Carla Valencia, Núria Roura, Cristina Rodríguez, Mireia Masferrer, Anna Hernández, Lilian Janeth Aparicio, Teia Manté, Clara Nadal, Lorena Enciso, Neus Carreras. Suplents: Núria Blay, Jennefer Arasil. Entrenadora: Iolana Xifra Sarrats

ÀRBITRE: Jordi José Barrera. Assistents: Tarek El Khamal – Xavier Miquel Pallarès Semente

GOLS: 1-0 Judit (1'), 2-0 Marina (33'), 3-0 Marina (65'), 4-0 Judit (84')