Les noies de l'Igualada s'imposen a Les Comes davant l'Espanyol

L’Igualada va guanyar per 2-0

Diumenge, 20 març 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El primer equip del C.F.Igualada femení va guanayr ahir a Les Comes davant l'Espanyol en un partit on les locals van tenir grans oportunitats per a fins i tot haver golejat l'equip blanc-i-blau

Dos a zero és un bon resultat en un partit de segona, però la realitat és que hagués pogut ser molt més ampli a favor de les noies de Ton Mayor i Jordi Torres. L'Igualada va estar seriós, concentrat i, sobretot, intens. Al començament del partit, les blaves van deixar que les visitants, avui de color vermell, portessin el pes del partit, però en cap moment els van permetre acostar-se amb facilitat a la porteria de la Noelia. I així, amb contraatacs l'Igualada va anar posant setge a la porteria perica fins que una recuperació i pujada per la banda de la Carla, va arribar a la Judit que es va internar en diagonal i va fer pujar el primer gol al marcador d'un xut creuat imparable. Amb el gol a favor, les igualadines van pressionar una mica més i així va arribar el segon gol, després d'una bona jugada d'equip que la Judit remata al travesser i la Marina, atenta, remata a boca de canó.Imatge: Ràdio Igualada En aquests moments, tothom signava el 2-0 per anar a la mitja part, però un parell de minuts més tard l'Igualada encara aconseguiria un tercer gol que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc. A la segona part, la tònica va ser la mateixa, amb una forta pressió de l'equip de casa que no deixava en cap moment progressar les visitants. En una de les jugades d'atac de l'Igualada, la Judit es va plantar sola davant la portera visitant que li va fet penal. Malgrat no marcar el penal, la jugada va significat avantatge per l'Igualada que es va quedat amb una noia més per expulsió de la portera. El temps corria i les blanc-i-blaves s'estaven posant nervioses i van començar a pressionar amb força, però l'Igualada es defensava amb ordre i rigor. Només a 4 minuts del final, unes mans de l'Esther dins l'àrea van significar l'expulsió de la jugadora i penal contra l'Igualada. Aquí va sortit la Noelia aturant la pena màxima amb convicció. Al final, encara hi va haver una altra oportunitat d'ampliar el marcador amb un xut al travesser. La setmana que ve, l'Igualada es desplaça al camp del Sant Gabriel, un equip que està a la part baixa de la taula i que pot representar una nova oportunitat per a sumar 3 punts.