Les noies de l'Igualada perden els primers punts a casa

CFI Femení 0 - L’Estartit 1

Dilluns, 17 novembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada femení ha rebut aquest dissabte a la tarda un dels equips més potents de la seva categoria. L'Estartit, malgrat endur-se els tres punts, no va sumar gaire mèrits per endur-se la victòria.

La Jessica lluitant una pilota (Foto: Anna Mª Zenón)

Aquest dissabte les noies de l'Igualada s'han enfrontat a l'Estartit. Durant els primers minuts, les igualadines van sortir serioses i controlant el joc. Per la seva banda, les visitants van intentar pressionar molt, les igualadines van reaccionar i es van refermar sobre el terreny de joc i van dur el pes del partit. Amb un joc viu i intens, va arribar la primera ocasió clara per les igualadines abans del quart d'hora de partit, però van ser les blanc-i-vermelles qui, en una jugada desafortunada per l'Igualada, van aconseguir avançar-se al marcador. Quedava molt temps i calia remuntar, però malgrat tenir les millors ocasions, l'Igualada no aconseguia marcar i L'Estartit es mostrava perillós al contracop. Al final, la pilota no va entrar i les gironines es van endur els tres punts.

La setmana que ve l’Igualada rep a casa un dels equips més potents de la lliga, el Levante Las Planas, diumenge a les 18:30.