Nova victòria del CB Òdena

CB ROQUETES - ÒDENA CB 43 - 65

Dimecres, 7 març 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
Els odenencs van aconseguir una nova victòria, en aquesta ocasió a domicili, que situa a l’equip en la 3a posició provisional, a l’espera dels partits pendents de disputar per alguns dels equips de la part alta de la classificació.

El CB Roquetes va aguantar fins al descans (27-32), però a partir d’aquí l’avantatge es va anar ampliant fins els 22 punts de diferència finals.

Aquest dissabte, el CE ALHEÑA visitarà el Mestre Vila Vell (17’45 hores), un equip que presenta un bagatge de 12-4, per la qual cosa, es presenta un partit força complicat pels locals.

CAMPIONAT DE CATALUNYA SÈNIOR B FEMENÍ

EPSA - ÒDENA CB 45 - 58

Nova jornada i nova victòria per l’equip femení enfront l’E.P.S.A. en un partit intens i dominat en tot moment per les odenenques.

El partit es va iniciar amb un contundent 0-8, que feia preveure un joc còmode, però les barcelonines van reaccionar i van situar-se al final del primer quart a 4 punts. L’efectivitat en la defensa de les de l’Anoia és la que les va situar per davant del marcador durant tot l’encontre, tot i així l’atac va ser el punt feble d’aquest ‘match’, trobaven les ocasions perfectes però eren desencertades en la resolució. Per l’altra banda l’atac de l’EPSA era ràpid i més encertat, però menys constant per la forta defensa del contrari.

La proximitat màxima entre els dos equips va ser de 3 punts al tercer quart. És a partir d’aquest instant de partit s’accelera decantant-se cap a l’encert de les visitants en atac i robant moltes pilotes en defensa, fet afavorit per la notable decadència física del local. El final del partit va deixar a l’ÒCB a 13 punts per sobre del marcador, que va ser de 45 a 58, i fa mantenir la seva segona posició en la classificació.

Cal destacar els 19 punts de la jugadora Laura Farreras, 12 de seguits durant el 3r quart, i els 16 punts de Silvia Júlvez juntament amb una gran quantitat de rebots, pilotes robades i fins i tot un tap.

Dissabte (19’30 hores), el SAFA SANT ANDREU, fanalet vermell del grup, intentarà posar les coses difícils a les odenenques.