Nova victòria del CBI femení

CB IGUALADA 67- BÀSQUET DRAFT GRAMANET 64

Diumenge, 14 novembre 2010. 23:00. Redacció AnoiaDiari.
Victòria molt treballada davant un dur rival, el Draft Gramanet. El partit va començar amb un parcial de 0 a 8, gràcies al gran encert de les visitants i el poc encert de les locals. Amb aquest inici, les de Gramanet es ficaven el partit i creien que podien posar les coses difícils a les igualadines.

Al final del primer període, 21 a 20. Les blaves anotaven des de 6.25 (3 triples), però no defensaven suficient i permetien bàsquets fàcils a partir de penetracions i doblaments. En el segon període, les igualadines van pujar el to defensiu, van deixar les visitants amb 12 punts, arribant al descans amb un curt avantatge, 37 a 32. Les de Gramanet sabien potenciar el seu joc, amb molta intensitat i defensant al límit de la legalitat. La major alçada de les igualadines es va veure anul·lada degut a les nombroses faltes que es van xiular cap a les pivots igualadines.

En el tercer període, les igualadines van aconseguir marxar una mica més en el marcador, sobretot gràcies al parcial inicial de 10 a 0, posant la màxima diferència en el marcador, 47 a 32. Tot i això, les visitants no van donar el partit per perdut i van seguir treballant i creient en les seves possibilitats. A l'inici del quart període, gràcies a un triple s'aconseguien 12 punts de diferència, semblava que el partit tenia color blau, però a partir d'aquí, un parcial de 0 a 12 ficava al partit per les del Gramanet, posant el marcador el 61 a 59 en els darrers dos minuts de partit.

En aquests darrers dos minuts, les igualadines van saber afrontar les adversitats i van treure la casta i el talent per poder afrontar amb garanties les darreres possessions. Les igualadines van ficar 6 de 6 en tirs lliures en aquests dos minuts i les visitants un de cinc. Al final, victòria per 67 a 64.

El proper partit, dissabte vinent a les 19h de la tarda a casa contra el Reus Ploms.

Per l'Igualada van jugar: C.Bargalló, M.Pujol (11), V.Júlvez (8), A.C.Martínez (3),M.Amatllé, N.Minguet (21)L.Icart (16, S.Pujol, X.Freixas (4), È.Vives, L.Martín (4)

BÀSQUET Draft Gramanet: L.Reverte, S.Cruz, B.Milla, J.Molina, L.Del Moral, S.Jané, M.Romero, YM.Santoja, E.Dalmau, X.Gálvez, N.Fuentes, H.Esteve

Àrbitres: J.PATIÑO, FJ. DEL SOL

Parcials: 21-20, 16-12, 19-13, 11-19