Nova victòria del club Yetigrup amb Albert Torres a la triatló de Portbou

Albert Torres va guanyar la triatló

Dimarts, 9 agost 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
El passat diumenge es va disputar, a la localitat gironina de Portbou, una triatló de muntanya amb unes distàncies a realitzar de 600metres nedant al port de Portbou, 12km de BTT i 1'7km corrent. Un cel ennuvolat i gris va donar la sortida a les 9 del matí als 210 participants reunits per disputar la cursa.

Albert Torres al podi

En aquesta competició hi va participar Albert Torres, corredor del club igualadí Yetigrup gent de cim!, i patrocinat per X-avi material de muntanya i Tuga Wear.

En el primer tram d’aigua (i després de l’accidentada sortida en els metres inicials on tots els corredors volen situar-se en els llocs capdavanters) es va formar un grup de dos corredors (experts nedadors) que van sortir de l’aigua amb 1 minut llarg sobre un grup perseguidor on anava el corredor Albert Torres.

Albert va sortir de l’aigua el 10è, realitzant una ràpida transició i disposat a recórrer al 100% el tram de BTT, que és la seva especialitat.

El circuit de BTT constava d’una dura i llarga pujada d’uns 3-4km per una pista que portava als corredors a dalt d’un turó i posteriorment un tram més planer d’uns 3km. A continuació venia un ràpid descens pedregós de 2km i la resta pla fins a la localitat de Portbou on hi havia la zona de boxes.

A dalt de la pujada inicial del recorregut de BTT Albert Torres ja es va situar en segona posició absoluta realitzant una ràpida ascensió. Al primer classificat el va poder avançar a l’inici del tram de la carena del circuit i distanciar-se’n més durant la resta del recorregut que anava per la part alta del circuit i ampliar la diferència en el tram de baixada ja que el citat corredor tècnicament no era un especialista en BTT.

D’aquesta manera Albert Torres va arribar a la zona de boxes amb gairebé dos minuts de diferència sobre el segon classificat.

El ràpid circuit de córrer no va establir cap diferència considerable i finalment Albert Torres va poder guanyar la triatló. El temps final va ser de 45’24”, el segon a 1’47” i el tercer a 2’36”

Agrair especialment el suport rebut pels seus patrocinadors X-Avi Material de Muntanya ,Tuga Wear, Jordi Regordosa Fisioteràpia, McDonald’s Igualada, Reparacions Pelegrí, Ferreteria Sefrei, Clínica dental Anoia, Milar Martínez i Fruites Gabarró.