Nova victòria del Proinosa Igualada que es manté en la sisena posició

SITGES 2 - PROINOSA IHC 3

Diumenge, 1 febrer 2009. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
No va victòria pels igualadins de Joan Carles, El Proinosa manté la bona ratxa de després de vacances i amb els tres punts més d'aquest cap de setmana aconsegueix mantenir la 6a posició. L'IHC ha aconseguit així la 10ena victòria de la temporada. Els protagonistes de la nit de dissabte, Balagué a la porteria, Edu, Creus, Navarro i Pelicano.

RESULTATS

CLASSIFICACIÓ

Sitges - Igualada

SITGES 2 (1/1) Domenech, Miras, Moreno (2), Riba i Marçal, equip inicial. Renom, Soteras i Pena.

PROINOSA IHC 3 (2/1) Balagué, Navarro (1) , Busquets, Edu (1) i Creus, equip inicial. Baliu i Pelicano (1). Ll. Tomàs i M. Muntané.

GOLS: 0-1 Pelicano (m 11), 0-2 Navarro (m 12), 1-2 Moreno (m 24.59). SEGONA PART. 2-2 Moreno (m 5.40), 2-3 Edu (m 23.40).

Tot i que la primera ocasió de gol l'ha tingut el Sitges, en una falta per la que Ton Baliu s'ha endut una blava directa, però que Balagué ha aturat. Era el minut 11 i 6 segons després, Pelicano que ha entrat en substitució de Baliu, ha enviat la bola al fons de la xarxa, 0-1. Però no n'hi havia prou i al minut 12, Navarro ha fet el 0-2.

La superioritat Igualadina s'ha accentuat a partir d'aquest marcador tan favorable, i s'han seguit diverses oportunitats clares que no han acabat de transformar el marcador. Qui sí que l'ha transformat ha estat el sitges al darrer minut marcant l'1-2, un canvi de marcador que canviaria la dinàmica del partit.

La segona part ha esat completament diferent a la primera. només arrencar, el Sitges ha empatat. ha tornat a ser l'autor del primer gol, Sevas Moreno, que ha marcat un gran gol sortint de darrera la porteria.

Amb el 2-2 les aproximacions a porteria, per part de tots dos equips, eriçaven la pell, i tant el Sitges com l'Igualada ha tingut oportunitats per canviar el marcador. La pressa i la tensió anaven en contra de tots dos equips, Als darrers minuts ha arribat el canvi de marcador esperat, i l'autor del 2-3 ha estat l'Edu, després de minuts i minuts de patiment.

La propera jornada, l'Igualada s'enfronta al líder, el FC Barcelona, que els aventatja de 14 punts.