Participada 5a duatló de Festa Major als Prats de Rei

El calafí Jordi Estany i la igualadina Noemí Moreno es proclamen campions

Dimarts, 24 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Tot i que els Prats de Rei va celebrar la seva Festa Major del 13 al 16 d'agost, faltava encara un acte per portar a terme: la cinquena edició de la duatló, que va tenir lloc aquest dissabte i que va comptar amb una molt bona participació.

Sortida de la duatló - Fotos: X. Segura

Els participants, de Prats i rodalies però també d'altres indrets de Catalunya, van haver de recórrer uns 5 km de cursa atlètica i, seguidament, 7 km més en BTT. Les altes temperatures de dissabte a la tarda no van impedir que els corredors s'esforcessin al màxim per aconseguir els millors temps.

El calafí Jordi Estany va proclamar-se campió en la categoria masculina, seguit del coponenc Pau Reixach i, en tercer lloc, del també calafí Eloi Estany. En la categoria femenina, la primera posició va ser per a la igualadina Noemí Moreno, seguida de la coponenca Lola Brusau i de Sandra Sarri, de Barbens.

D'altra banda, Jordi Roca, de Corbera de Llobregat, es va emportar un premi especial, per haver-se classificat en 8a posició amb només 15 anys. També Enric Salvador va tenir premi, ja que ha ser el corredor local més ben classificat.