Al Physic C.B. Igualada se li escapa el lideratge a la segona pròrroga

L’Igualada va perdre a la segona pròrroga en un gran partit de bàsquet contra el primer classificat, el Castellbisbal (92-94)

Diumenge, 8 març 2015. 00:00. Otger Gabarró.

Vibrant partit el que es va viure dissabte a Les Comes entre l'Igualada i el primer classificat d'aquest grup de Copa Catalunya, el Castellbisbal. El partit va ser una demostració de per què aquests dos equips són els capdavanters en la classificació i dos aspirants ferms a pujar de categoria la temporada que ve. El partit es va resoldre a la segona pròrroga per només dos punts de diferència. Els anoiencs perdien així l'opció de posar-se primers en aquesta jornada.

El partit va començar amb un parcial local de 8-0 que ràpidament va aconseguir sufocar el Castellbisbal, guanyant el primer quart per 16-22. El segon quart va ser un reflex del partit, amb molt bon joc però també amb impresicions fruit dels nervis per part dels dos equips, que no trobaven encert en el tir exterior. Un bon segon quart igualadí i el domini del ritme van fer que l'Igualada anés al descans amb 5 punts d'avantatge al marcador, 35-30. Al tercer quart es va poder veure una igualtat màxima però amb un Castellbisal una mica més encertat i reduint diferències, i va encarar l'últim quart amb només un punt de desavantatge, 52-51. L'últim quart va ser una demostració de força per part dels dos equips, que feien un ara tu, ara jo que els va portar al final del temps reglamentari amb empat al marcador, 67-67.

L'Igualada ho va donar tot fins al final però no va poder contra el líder

Dues pròrrogues vibrants

L'Igualada va arribar a la primera pròrroga del partit ja molt tocat pel fet que dos dels seus pivots havien estat expulsats. Tot i això, la igualtat va tornar a ser màxima i a falta d'un minut per acabar el temps extra hi havia un 79-80 que ho deixava tot obert. Dos bons atacs visitants van posar un 81-84 al marcador a falta de 20 segons pel final que posava coll avall el partit pels igualadins, però dos tirs lliures d'una antiesportiva a favor i un bon atac van portar el partit a la segona pròrroga. En aquest període hi va haver un inercanvi de cistelles que finalment va beneficiar a un Castellbisbal que, amb la victòria final (92-94), aconsegueix dues victòries de marge sobre els anoiencs.

Per seguir amunt

L'Igualada visitarà la setmana que ve la pista del Sant Adrià, que actualment és setè a la classificació, per no desenganxar-se en la lluita per aconseguir un lloc per les fases de promoció.