El Physic CB Igualada aconsegueix tombar a un Zamar 2000 Ploms Salle Reus A

PHYSIC CB IGUALADA A 70 - ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS A 61

Dilluns, 17 març 2014. 12:15. Redacció AnoiaDiari.
Locals i visitants han passat moments de tensió de males ratxes; hi ha hagut fins a 20 canvis d’avantatge en el marcador. L’Igualada ho ha donat tot des de la línia exterior i ha acabat amb un 8/23 en triples (35%) i 44 rebots; els de Tarragona només han sumat 3 triples (2 de Paricio) però han sigut molt millors en els tirs de 2 punts (55% vs. 35% de l’Igualada). Els locals podrien haver obtingut una victòra més còmode si en el tercer període no haguessin encaixat 22 punts (6 dels quals van ser des de la línia de tirs lliures).

Un moment del partit. Foto: J. Ribera Alern

El Physic CB Igualada aconsegueix tombar a un Zamar 2000 Ploms Salle Reus A molt obstinat i amb ganes de sumar per sortir de la zona de descens directe de la Copa Catalunya.

Els homes de Raül Caballero no han sortit especialment encertats en els primers minuts però el de casa M. Padrós, en una primera rotació, ha sortit a la pista per anotar 2 triples seguits i situar a l’equip 5 punts per sobre en el marcador. Els visitants han estat especialment forts a la pintura gràcies al portent físic de Gonzalez, que ha anotat 12 punts i ha agafat 6 rebots. El primer parcial ha sigut de 15-10 però calia millorar les sensacions a la pista i les ganes de defensar dels igualadins. Al segon quart els visitants s’han posat per davant el marcador gràcies al treball de l’Ala-Pívot X. Paricio que ha anotat 2 triples i ha procurat molts rebots al seu equip. El igualadins insistien des de la línia de 3 però no han entrat fins als últims minuts del quart. Tot i així l’equip s’ha mantingut viu, sobre tot pel treball en atac de E. Tejero (18 punts, 5 rebots i 6 faltes rebudes). Els dos conjunts han anat al descans amb deures per fer a la segona part i el marcador assenyalant 37-28.

A la represa, l’equip local ha rebut un correctiu consistent a base de punts fàcils i errors defensius que es convertien en tirs lliures. L’equip s’ha mantingut ferm tot i la situació i ha aconseguit mantenir-se 1 punt per sobre del rival; el conjunt blau ha perdut una avantatge de 12 punts al inici del quart (40-28) però no s’ha donat per vençut tenint en compte que tenien davant a un equip amb molta experiència i veterania. 51-50 per disputar els últims 10 minuts. A l’últim període ha destacat l’actuació de C. Fons (17 punts, 3 triples i 3 rebots ), que s’ha posat l’equip a l’esquena i ha anotat 9 dels 19 punts del PHYSIC CB IGUALADA A d’aquest últim parcial. En defensa l’equip igualadí ha sabut mantenir a ralla als de Reus des del rebot i la paciència en atac. Resultat final, 70-61.

Aquesta victòria és molt important (i totes les de casa) perquè l’equip pugui aspirar a les 4 primeres posicions del grup 2 de Copa Catalunya. Ara venen 2 jornades difícils contra Grup Barna i CB Martorell. Esperem que la setmana sigui profitosa i que l’equip segueixi sumant.

Parcials:( 15-10, 22-18, 14-22, 19-11) Àrbitres : F. PONCE i O. M. LOPEZ.

PHYSIC CB IGUALADA A: Q. PADRÓS (5), M. PADROS (6), E. FERNANDEZ (4), JM HUERTAS (5), J. TORRES (6), C FONS (17), A GUAL (7), A ROCA (2), A FRATILA (-), E TEJERO (18), S LAGUARTA (0) i M BENITO (-).

ZAMAR 2000 – PLOMS SALLE – REUS A: E VALL (5), A MARTINEZ (10), PJ AVILES (-), J PARICIO (16), P LLORACH (4), S MUNTANE (6), D DIAZ (0), R DESCARREGA (-), O PENAS (0), C QUESADA (2), LE GONZALEZ (12) i J BAEZ (6).