El Physic CB Igualada A cau davant el mata-gegants barceloní, el Grup Barna

GRUP BARNA A 85 - PHYSIC CB IGUALADA A 54

Dilluns, 24 març 2014. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
El Physic CB Igualada A cau davant el mata-gegants barceloní, el Grup Barna, que suma una altra victòria a casa i guanya més opcions per anar a play off. L’Igualada ha sigut superat en totes les facetes del joc però sobre tot en intensitat defensiva que és on els locals han posat el llistó més alt i han aconseguit anul·lar ofensivament als de l’Anoia, a més a més l’encert visitant ha sigut baixíssim amb només 2 triples durant tot el partit.

Arxiu: J.Ribera Alern

Una primera part marcada per un gran ritme ofensiu dels locals. Moltes pilotes perdudes i contraatacs fàcils, a més a més hi ha hagut moments on el rebot no ha sigut precisament dominat. Tots aquests factors sumats a la permissivitat arbitral davant els contactes a la pintura han provocat que els igualadins no es trobessin gens còmodes a la pista. Tot i així el primer parcial només es perdia de 8 així que encara es tenien esperances. El segon quart ha seguit igual de pobre en anotació però el problema ha estat sobre tot en defensa, on els del Barna han tingut la oportunitat de llençar 6 tirs lliures i anotar 2 triples. Han jugat un bon bàsquet i tenien un equilibri molt interessant a la pista jugant amb jugadors molt exteriors i verticals. El resultat era de 41-23 a la mitja part.

La segona part ha sigut ben bé una calca de la primera tot i que en moments, els igualadins semblaven treure més físic i to l’encert no ha estat del cantó anoienc. El lideratge a la pista havia de ser màxim i entendre que era conditio sine qua non aturar qualsevol opció de contraatac dels rivals però tot i així els jugadors no ho han vist clar davant un rival poderós a casa seva. Del PHYSIC CB IGUALADA A ha destacat sobre tot C Fons (15 punts), que s’ha posat l’equip a l’esquena als últims minuts. L’encontre ha finalitzat en un quart on els igualadins han rebut 26 punts i només han pogut anotar 16. Resultat final: 85-54.

Resultat poc esperançador però que no determina gens la trajectòria de l’equip i que no ha emmascarar la bona ratxa de victòries (5 seguides) i de bon bàsquet que s’han viscut a les darreres jornades. La setmana pròxima toca afrontar un altre partit molt dur, contra el líder (Martorell) però aquesta vegada el factor camp el tindrem a favor. Us esperem a Les Comes a les 19:30.

Parcials:(20-12; 21-11; 18-15; 26-16) Àrbitres : Verdejo i Contreras.

PHYSIC CB IGUALADA A: Q. PADRÓS (2), M. PADROS (3), E. FERNANDEZ (6), JM HUERTAS (0), J.TORRES (6), C FONS (15), A GUAL (5), A ROCA (4), A FRATILA (5), E TEJERO (8), S LAGUARTA (0).