El Physic CB Igualada perd a casa del líder

CB PARDINYES - LA FLOR DE VIMBODI, 82 - PHYSIC GM CB IGUALADA A, 64

Dilluns, 18 març 2013. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
Derrota a casa dels líders on la intensitat dels locals va ser la protagonista dels primers 15 minuts i no van donar cap opció en el marcador al Physic GM CB Igualada. La segona part va ser més igualada però la diferència de 16 punts a la mitja part no es va poder recuperar en cap moment. Una pista on es podia perdre, però potser no d’aquestes formes.

Imatge d'arxiu. Foto: Joan Ribera

La primera part va ser un recital anotador per part dels del Pardinyes. Els van passar pel damunt com si fossin una aplanadora, bàsquets en situacions després de pressió, tràilers que rebien molt fàcil i feien basquets sota aro pràcticament regalats, etc. Van marcar la diferència des del primer moment. Van acabar el primer quart 28-12.

El segon període es va ajustar una mica, però només en els últims minuts perquè a l’inici va ser igual d’intens que el primer període. No va estar tant per l’encert de l’Igualada sinó per les 5-6 marxes per sobre del rival. 49-33.

La segona part va tenir un altre color, la ratxa anotadora (i física) dels rivals va anar en drecrendo i el CBI han sapigut treure més profit del nostre joc. Tot i així mai semblava suficient ja que per bàsquet anotat tenien bàsquet rebut, el més a prop que han estat en el marcador van ser 12 punts de diferència. El tercer període va finalitzar 66-47.

L’últim període va ser el menys competit per part dels dos equips, ningú va acabar de trobar l’aro en cap moment fins que no van passar 5 minuts. A partir d’aquí els minuts van anar passant i la diferència va arribar als 25 punts, però al final es va poder retallar una mica en el marcador fins arribar al resultat final.

Àrbitres del partit: CANO, R i ALGUERO, M.

Els jugadors inicials per part del PHYSIC GM C.B. IGUALADA “A”, que jugava com a visitant: Q. PADRÓS, J. TORRES,C. FONS, A. ROCA, E. TEJERO.

Per part del CB PARDINYES – LA FLOR DE VIMBODI que jugava com a LOCAL: P. LOPEZ, S.RUIZ, G. SEVILLANO, R. SAIZ i P. DOMINGO.

Parcials de cada període: 1r 28-12, 2n 49-33, 3r 66-47 i 4t 82-64.

Anotacions per part del PHISYC GM C.B. IGUALADA “A”: Q. Padrós (0), M. Sesé (9), J.M. Huertas (0), J. Torres (8) A. Roca (5), C. Fons (4), A. Gual (8), M. Roca (0), A. Fratila (3), E. Tejero (25), S. Laguarta (0), B. Martínez (LESIONAT).

Proper partit

La setmana vinent ens enfrontem a casa contra el segon classificat a la taula, el CB Martorell, partit clàssic que pinta molt competitiu. Diumenge a les 19:00, a Les Comes.