Primera derrota per les noies de l'Escola Pia de 2a catalana

Atlètic Terrassa H.C55 - Escolapis Igualada43

Diumenge, 4 octubre 2009. 21:45. Redacció AnoiaDiari.
Escolapis Igualada ha patit la seva primera derrota a domicili. L’Atlètic Terrassa va posar les coses complicades a les igualadines que tot i que van poder avançar-se al marcador al segon quart i també a pocs minuts del final, les locals es van imposar quedant-se la victòria a casa.

L'equip en un partit anterior amistós

El partit caracteritzat per la irregularitat i els alts i baixos en el marcador, va iniciar-se amb un primer període favorable a l’equip local (20-11). Un parcial de 0 a 10 a l’iniciar al segon quart, va permetre a les jugadores igualadines col·locar-se davant en el marcador, però la resposta de l’equip contrari no es va fer esperar, anotant dos triples consecutius. El tercer període va ser molt igualat i els dos equips van lluitar per no perdre avantatge. A falta de 8 minuts per a l’acabament del partit, Escolapis Igualada va tornar a reduir distàncies amb un triple que les situava a dos punts. Però l’esforç no va ser suficient, i un nou parcial de 14 a 0 per part de les terrassenques, els va donar la victòria.

Parcials: 20-11; 8-10; 13-13; 14-9

Van jugar: A. Bautista (10), L. Saiz (13), R. Queraltó (6), M. Poch (4), B. Biosca – equip titular – M. Casanellas, S. Bertran (3), A. Vives (2) i L. Sellarès (5).

Arbitre: J.Ussetti