Primera derrota de la temporada del CBI femení

CB IGUALADA 67 - SMP XAMBA A 73

Dilluns, 4 octubre 2010. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
Primera derrota de la temporada enfront el Xamba, un rival molt combatitiu. El partit va començar amb molt de ritme per als dos equips, i l'Igualada manant en el marcador sense desplegar un bon joc. En el segon període, les del Xamba van capgirar el marcador gràcies a la major velocitat en els 1x1. Les igualadines cometien errors en defensa, com la defensa d'ajudes i en atac no acabaven de finalitzar amb èxit els contraatacs fàcils amb avantatge. Al descans s'arribava amb un 31 a 34.

la segona meitat, les igualadines van treballar alternatives defensives per aconseguir trencar el ritme de les del Penedès, per, aconseguint arribar al final del tercer període amb una avantatge d'1 punt, 51 a 50. El quart període, va començar molt bé ja que les igualadines aconseguien la màxima diferència en el marcador, 55 a 50, però les visitants no tiraven la tovallola i seguien treballant molt intenses, aconseguint un parcial de 3 a 12 que trencava el partit a manca de 3 minuts.

A partir d'aquí, les igualadines, amb poca confiança en el seu joc, anaven a remolc d'un Xamba que creia en la victòria. Al final, tot i intentar-ho a l'heròica, no va poder ser i es va fer justícia, va guanyar qui millor bàsquet va fer. Resultat final 67 a 73.

Van jugar: C.Bargalló, M.Pujol (5), V.Júlvez, A.C.Martínez (2), M.Amatllé,