Primera derrota de la temporada del CF Igualada

El Catllar 3-2 CF Igualada

Dimarts, 26 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els igualadins no van aprofitar el 0-2 amb què va arribar a la mitja part per endur-se els tres punts del Catllar i consolidar-se a la zona alta de la classificació. Els tarragonins van ser els amos de la pilota a la segona meitat i van saber aprofitar les oportunitats per donar la volta al marcador i endur-se la victòria.

Dues parts i dues cares ben diferents dels blaus. A la primera, tot i les baixes, l'Igualada va sortir amb convicció, pressionant el contrari volent tenir i jugar la pilota. Fruit d'aquest domini del joc arribaven les ocasions. Una, al minut setze, va acabar al fons de la xarxa amb una rematada de Franco. El segon arribava al minut 41, amb una pena màxima transformada per Juanpi.

A la segona part es va veure un Igualada completament diferent. Els locals s'havien fet amos de la pilota i eren els que tenien el control del partit i les oportunitats de gol. Oportunitats que van saber aprofitar per capgirar el marcador.