Primera victòria de l'any de l'atleta pierenc Víctor Montaner

La pròxima cita serà a la Copa del Rei el pròxim 22 de gener, a la nova pista coberta de Sabadell

Dijous, 13 gener 2011. 10:15. Redacció AnoiaDiari.
L’atleta pierenc del FC Barcelona va debutar amb victòria el passat cap de setmana al campionat de Catalunya per equips a la nova pista coberta de Sabadell inaugurada el mes de setembre.

Víctor Montaner

Montaner va disputar la prova del 1.500 metres llisos on va aconseguir la primera posició en una cursa tàctica. Va ser a falta de 400 metres on el pierenc va fer un canvi que cap dels seus contrincants va poder aguantar. Finalment va acabar la cursa amb un temps de 3 minuts i 53 segons, una marca extraordinària pel moment de la temporada en què es troba i que demostra el bon estat de forma de l’atleta.