Primera victòria del JIP Prats de Rei

FS Prats de Rei 5 - 3 Casa Alcalà

Diumenge, 1 novembre 2009. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
Després de quatre jornades sense conèixer la victòria, el JIP Prats de Rei l'ha pogut aconseguir contra el Casa Alcalà i davant de la seva afició. El partit ha començat amb un ritme molt baix i sense que cap dels dos equips arribessin amb perill a la porteria contrària es per això que s'ha arribat al descans amb el resultat de 0 a 0. Podeu consultar els altres resultats de la 5a jornada i la classificació.

A la segona meitat la cosa ha sigut diferent i als cinc minuts Alfred desprès d'un potent xut que ha entrat per tota l'escaire de la porteria visitant inaugurava el marcador posant l'un a zero. El Casa Alcalà no ha abaixat els braços i ha pogut empatar el partit i poc desprès avançar-se en el marcador posant l'1 a 2.

El JIP no s'ha rendit mai i ha pogut tornar a donar la volta al marcador amb gols d'Arnau i de Guille, cap dels dos equips no tenia el domini de la pilota i les ocasions eren constants en una porteria i l'altra i en una d'aquestes el Casa Alcalà aconseguia empatar. L'equip visitant buscava la victòria i atacava amb el cinqué jugador i en un contraatac Guille feia el quatre a tres a falta d'un minut i mig, i a pocs segons pel final Zigu feia la sentència posant el cinc a tres que ja seria definitiu.