Quarta derrota consecutiva de l'Igualada HC

Tot i la millora en el joc, els igualadins cauen derrotats a Voltregà (3-2)

Diumenge, 4 febrer 2018. 19:13. Redacció AnoiaDiari.

Dues decisions arbitrals discutibles, al tram final del partit, han impossibilitat que l'Igualada Rigat trenqués la mala ratxa de resultats de les darreres jornades a la pista del Voltregà, que es va endur els punts d'un partit molt igualat. Qualsevol dels dos equips hauria pogut resultar vencedor però finalment van ser els osonencs qui van saber gestionar la superioritat al marcador que no en el domini del joc i es van endur la victòria per 3 gols a 2.

Els igualadins van començar amb força i ganes de trencar la ratxa de derrotes consecutives. El joc agressiu en atac topava, però, amb un Voltregà ben posicionat defensivament. Tot i el domini visitant, els de Sant Hipòlit es van posar per davant al marcador al minut 7 de partit, gràcies a Xavier Crespo. Amb aquest resultat s'arribava al descans. A la represa, Armengol feia pujar el 2-0 al marcador. Llençats a l'atac, l'Igualada escurçaria distàncies amb un gol de Jordi Méndez. Quan els igualadins tenien l'empat a tocar, la parella arbitral va assenyalar un dubtós penal que Armengol va transformar al minut 46. Dos minuts més tard, Sergi Pla va fer el 3-2 definitiu.

En finalitzar el partit, l'entrenador igualadí Ferran López va lamentar la falta d'efectivitat del seu equip. "Hem fet molt bon partit i hem evitat les contres del Voltregà, la seva millor arma. Un cop més, ens ha faltat efectivitat" va manifestar. López es va mostrar satisfet pel joc dels seus homes i va treure importància a la mala ratxa de quatre derrotes consecutives assenyalant que "no estic preocupat pels quatre partits perduts. Ho estaria si no hi hagués treball o si no generéssim ocasions, però no és així".

Ara López té uns quants dies per encarar aquesta situació, ja que el pròxim partit de l'Igualada Rigat no serà fins el 17 de febrer, a casa, davant del CE Noia.

CP VOLTREGÀ 3 (1/2): Roca, Armengol (2), Vargas, Crespo (1) i Teixidor, equip inicial. Lopez, Molas i Gallifa.

IHC RIGAT 2 (0/2); Elagi, Bars, Molas, O.Vives i Pla (1), equip inicial. Tety, Miquel i Méndez (1).