Els Reis premien el treball de l'Igualada femení

C.F. IGUALADA, 1 – C.F. SANTPEDOR, 0

Diumenge, 8 gener 2012. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
Molt bon treball de l'equip femení de l'Igualada en què ni la manca d'efectius ni el descans nadalenc van deixar escapar els tres punts de Les Comes davant del líder. L'Igualada arribava al partit amb només 13 jugadores i els tècnics van haver de fer mans i mànigues per aconseguir un equip compensat i competitiu.
El partit va ser molt disputat, com sempre que les del Bages s'enfronten a les de l'Anoia. Tots dos equips juguen la pilota i és difícil que un dels dos mostri una gran superioritat respecte de l'altre.

La Maria Sayavera i la Sara Pujals lluitant per una pilota

Si bé el domini fou potser superior de l'Igualada, atacs i contraatacs se succeïen, i defenses i porteres van haver de demostrar força vegades les seves qualitats. Tant fou així, que a ningú va sorprendre l'arribada al descans amb el resultat inicial. La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera, i de seguida va quedar clar que el partit seria probablement de qui marqués primer.

A les files de l'Igualada, un canvi va obligar a redibuixar tot l'equip, canviant diverses jugadores de posició dins el camp. Les noies van respondre molt bé i la pressió de l'Igualada es va intensificar fins que va arribar una falta molt lluny de la porteria, a la banda esquerra de la portera santpedorenca, que l'Araceli va xutar amb força i la pilota va fer una paràbola i va anar al fons de la xarxa posat l'1-0 al marcador. L'Igualada s'avançava, faltava una mica més d'un quart d'hora i ja es veia que tocava patir.

Un parell de minuts més tard, una ocasió de la Marina podia haver sigut el gol de la tranquil·litat, però la pilota es va desviar lleugerament del seu objectiu.

El tram final del partit va ser intensíssim. L'Igualada buscava ampliar el marcador per no haver de patir, però el Santpedor buscava amb molta insistència el gol que li permetés empatar com a mínim el partit.

No va ser així i al final els tres punts van premiar a un Igualada que havia treballat moltíssim dins del camp i a la banqueta.

Proper partit

Diumenge a les 4 de la tarda al Municipal de Sant Quirze de Besora, l'Igualada té el repte de sumar 3 punts més.

C.F. IGUALADA: Eli Guillén (portera), Elena Alert, Teresa Rovira (Yaiza Moratilla 63'), Maria Sayavera (Alba Martos 75'), Mireia Toldrà (defenses), Araceli Barroso, Judit Pablos, Maria Solé (centre del camp), Janet Mendoza, Carla Navarro, Marina Salanova (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Paco Pablos

C.F. SANTPEDOR: Rosa Panadès, Lioba Santamaria, Sara Pujals, Clara Rodríguez, Maria Martínez, Ana-Isabel Rodríguez, Irma Cubillas, Clara Biosca, Laura Vall, Pilar Puig, Sara Teruel. Suplents: Melodia Checia, Paula Gurrera, Sara Caellas. Entrenadora: Sara Gallego

GOLS: 1-0 Araceli Barroso (72')

ÀRBITRE: Albert Ávalos Martos – Assistents: Aleix Martín Alonso, Guillem Mensa Moncunill

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a Alba (78') i Rosa (88')