Remuntada èpica del Monbus Igualada HC a Les Comes

Els igualadins perdien de dos gols a falta de dos minuts

Diumenge, 26 octubre 2014. 10:15. Redacció AnoiaDiari.
El prop de  mig miler d'aficionats que ahir dissabte es van aplegar a la pista de Les Comes van esclatar d'eufòria amb la treballada i merescuda victòria dels igualadins, aconseguida d'una forma gairebé èpica, ja que els locals es van avançar  còmodament amb un 2-0. Els lleidatans van donar la volta al marcadaor, situant-se al davant amb un 2-3 a poc més de dos minuts per a l'assenyalització del final del matx. Però va ser llavors quan va sorgir l'èica i els arlquinats van remuntar el resultat advers amb dos gols de Ton Baliu, que va ser un dels jugadors destacats del partit al costat, una vegada més,  del porter Elagi.

El partit va començar amb domini local i uns atacs a la contra dels lleidetans, ben resolts pel porter igualadí. El domini local no es va traduir amb gols, només en una ocasió, quan Ton Baliu va marcar de penal al minut 12. A partir del gol els igualadins han desplegat el seu millor joc, però sense fruits. A la represa els visitants han sortit a pista més convençuts que els locals, posant a prova en diverses ocasions al porter igualadí. Però prop del minu 10 Pla aconseguia el 2-0. Semblava que el partit es trencava a favor dels igualadins però el Lleida, amb dos gols de Tomàs i un de Cañellas, aconseguia donar la volta al marcador. Quedaven 2 minuts i mig. El Lleida anava embalat i els locals semblaven abatuts. Però la força i l'empenta del públic de Les Comes s'ha encomanat a la pista i els jugadors de Monclús van prèmer l'accelerador i van aconseguir capgirar el resultat amb dos gols. Aquesta victòria dóna moral als igualadins, que dijous visiten la pista del soprenent Alcoi.

MONBUS IHC 4 (1/3) Elagi, Ton Baliu (3), Met Molas, S.Pla, Dani L. , equip inicial. Jasel, Muntané. Querol, Edgar, A.Ferrer

LLEIDA LLISTA 3 (0/3) Ll.Tomàs, Trilla, Necci, Cañellas (1), Tomàs (2), equip inicial. Diez, Ballesteros, Rodero.

GOLS: 1-0 Ton Baliu penal (m 12.47). SEGONA PART. 2-0 Pla (m 9.52), 2-1 A.Tomàs (m 13.49), 2-2 Tomàs (m 18), 2-3 Cañellas (m 22.23), 3-3 Ton baliu (m 23.02), 4-3 Ton Baliu (m 23.59).