Resultats de la cursa hivernal de l'Espelt

Josep Maria Calafell va aconseguir la victòria

Dilluns, 12 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
El passat diumenge es va celebrar la primera edició de la cursa de muntanya Hivernal de l’Espelt, la qual forma part de la Lliga el Yeti de l’Anoia, amb un circuit de 16 quilòmetres i d’uns 800 metres de desnivell aproximadament. El recorregut transcorria en la seva majoria per corriols de l’entorn amb un traçat amb constants pujades i baixades i força tècnic. A més, el dia va acompanyar amb un dia assolellat i sense fred, i amb un bon ambient a l’arribada de la cursa on tothom es va poder avituallar per a recuperar les forces.

En aquesta ocasió, tretze membres de la Secció de Curses de Muntanya UECANOIA hi varen participar, i pel que fa a la categoria masculina, en Josep Maria Calafell va aconseguir la victòria amb una còmoda avantatge davant del seu immediat seguidor, en Pere Martínez del Club Eddy, que arribava a gairebé tres minuts. En tercera posició, arribava també un altre corredor del club, en Sergi Viladot, que d’aquesta manera aconseguia també colocar-se al podi absolut.

La resta de corredors, també van entrar en unes bones posicions, que per ordre d’arribada van ser l’Ismael Molina (5è), el Miquel Serra (7è), el Francesc Llobet (8è), el Josep Sánchez (13è), el Pedro López (21è), el Xavi Majoral (23è), el Roger Soler (36è), el David Gubern (41è) i el Josep Maria Solà (42è).

Respecte a la categoria femenina, la corredora del club Lola Brusau també va fer una magnífica actuació entrant en segona posició absoluta, pel darrera de la Núria Picas de X-Avi Tot Muntanya, i per davant de la Teresa Forn del Diedre. Destacar també l’actuació de Diana Carrasco, una de les darreres incorporacions al club, que arribava en cinquena posició absoluta i aconseguia pujar al podi de la seva categoria.