El Reus frena l'IHC a la Lliga Catalana

La derrota arlequinada al Baix Camp impedeix jugar la final a Les Comes

Dimecres, 7 setembre 2016. 10:00. Redacció AnoiaDiari.

No va ser suficient el bon partit dels homes de Ferran López per doblegar el Reus a la seva pista. Malgrat un inici per ser optimistes, amb el gol de Garcia assistit per Bargalló, els locals van saber imposar el factor pista i jugaran la final de Les Comes.

No hi haurà presència igualadina a la final de la Lliga Catalana a Les Comes. L'Igualada Calaf Grup va caure per 4 a 2 a la pista del Reus, en els quarts de final de la Lliga Catalana. Els anoiencs van jugar un bon partit, amb doblet de gols d'una de les incorporacions, Emanuel Garcia, i bones prestacions de Francesc Bargalló, un altre fitxatge. El Reus, però, és molt dur de rosegar i més quan juga a casa. Va remuntar el 0 a 2 (l'ex arlequinat Raül Marín hi va posar dos gols) i són a un partit de la final.

El partit contra l'Andorra, anterior al d'aquest dimarts contra el Reus FOTO: D. FiguerasEl partit començava molt bé pels igualadins que van marcar en la primera acció d'atac. Bargalló va entrar per banda dreta i va assistir al segon pal on Emanuel Garcia feia el 0 a 1. El Reus va intentar recuperar la iniciativa amb dues accions atac de Torra i Platero, abortades per Elagi. El 0 a 2 va ser un altre cop obra del 'killer' Emanuel que va aprofitar un rebuig del porter d'un remat de Sergi Pla.

El Reus va seguir posant setge a la porteria igualadina. Però el marcador no es movia. Finalment al minut 16.30 Raül Marin trencava el mur Deitg amb un remat a l'escaire des de tres quarts de pista. L'IHC podria haver recuperat l'avantatge amb un penal que Bargalló no va transformar; també ho podria haver fet amb un remat exterior de Nil Garreta però el rebuig del porter el va pescar Marín per plantar-se sol davant Elagi i fer un gol de crack que suposava l'empat a 2.

A la segona sentencia el Reus

Després del descans, el conjunt local va sortir a pista disposat a encarrilar l'eliminatòria. I ha tingut la sort de fer-ho molt d'hora. Just només s'havien jugat 2 minuts quan un tir creuat de Casanovas va permetre al Reus posar-se per davant per primer cop en tot el partit. Tot i anar pel darrere en el marcador l'IHC no defallia. Els de Ferran López van disposar de diverses oportunitats per tornar a empatar. Però en plena pressií igualadina buscant recuperar la bola, Àlex Rodríguez va sentenciar amb un remat molt potent que va posar fi al somni de jugar la Fase Final de la Lliga Catalana a casa.