Segon Pòdium consecutiu d'SLN Competició-Anoiadiari, al Ral·li Berguedà Clàssic

Els dos equips d'SLN Competició aconsegeuixen el 1r i 2n lloc

Dilluns, 10 febrer 2014. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
L'equip igualadí format per Joan Salinas i Joan Codinachs, amb un Seat 124 1430 FU, d'SLN Competició, va proclamar-se vencedor del  3r Rally Berguedà Clàssic que es va dur a terme per les carreteres d'aquesta comarca. Aquest Ral·li va oferir bonics paisatges als participants però també elements com pluja, neu, glaç i força vent.

Golf Gti MK1 d'SLN Competició

Seat 124 1430 FU, d'SLN Competició

Els dos equips guanyadors

La segona posició també va ser per un equip d'SLN Competició, el format per Eduardo Poveda i Victoria Carrascosa, amb un Golf Gti MK1. Un equip que va tenir una lluita espectacular jugant-se el primer lloc a l’últim tram de la prova. El tercer lloc va ser per Quim Vilartarsana i Guillem Buscarons, amb un Renault 5 Copa Turbo.

Els 63 equips participants van poder gaudir de la sortida de Casserres, i d’indrets com Sant Jaume de Frontanyà, Sant Julià de Cerdanyola, La Pobla de Lillet i Berga, i d’una arribada a Cal Pajares, Gironella, on es va dur a terme el sopar de cloenda i el lliurament de premis.