Segona victòria a casa del CFI i primer partit amb la porteria a zero

CF Igualada, 2 - UD Torredembarra 0

Diumenge, 7 octubre 2012. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana el Club Futbol Igualada tornava a jugar a casa davant un rival, a priori assequible, el Torredembarra, que fins el moment no ha sumat cap punt i tan sols havía fet dos gols en cinc jornades. D'altra banda, aquest era un partit vital per als anoiencs, per tal d'agafar confiança a causa del mal inici de lliga.

Arxiu.

El partit va tenir una primera part apagada, amb un Torredembarra que buscava els seus davanters amb pilotades llargues, però sense èxit. Per la seva part, l'Igualada tampoc feia un joc molt brillant i fins als últims minuts del primer temps li va costar arribar amb opcions clares a la porteria rival. Tot i així, i ja a punt de finalitzar els primers 45 minuts, les ocasions començàven a arribar i Palet encetava el marcador amb l'1 a 0.

A la segona part es va poder gaudir d'un joc més dominat pels homes d'Isidre Tarrés, tot i que el Torredembarra no deixava de crear cert perill en l'àrea contrària, malgrat jugar amb un home menys des del minut 2 de la segona, per doble groga a un jugador visitant. Les jugades pels extrems igualadins començàven a generar perill a la porteria dels de Tarragona i semblava que el segon gol havia d'arribar aviat. No va ser fins al minut 77 que Enric, en una jugada un pèl enredada dins l'àrea feia el segon i posava la tranquilitat al marcador.

Els últims minuts el Torredembarra ho seguia intentant però la defensa igualadina va impedir qualsevol opció d'escurçar distancies al marcador i fins i tot, en els últims instants, Gerard gaudia d'una gran ocasió per ampliar l'avantatge dels igualadins.

Al final, victòria necessària per un Igualada que comença a veure la part mitja de la taula.

CF Igualada: Yannick, Torras (78' Cortada), Enric, Palet, Fran (87' Simón), Marí (45' Gerard), Pagès, Joni, Salinas, Bacha i Díez (92' Ton).

UD Torredembarra: Oscar, Vidal, Mercadé, Arturo (82' Cañas), Vicente (54' Rosado), David, Tico, Izan (68' Robert), Esteve, Aitor (72' Pedro) i Soriano.

Àrbitre: Farré Font. Grogues per Torras, Enric i Díez. Oscar, David, Esteve, Aitor i Mercadé (x2 47').

Gols: 1 - 0 Palet (45') i 2 - 0 Enric (77').