El sènior B del CBI guanya a domicili

Totsports B. Samà B, 56 - Physic GM CB Igualada B, 72

Dimarts, 30 octubre 2012. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
Gran partit disputat pels blaus a Vilanova i La Geltrú pista de Totsports B. Samà "B" equip que es trobava amb les mateixes victòries i derrotes que els igualadins.

Cadet femení B Garatge Montserral CB Igualada

Molt d'hora es van veure dos plantejaments molt diferenciats pels locals defensa tancada i molt joc exterior en atac, i els igualadins que amb un joc efectiu i pràctic aguantava totes les reaccions locals i aconseguien empatar el període a 18. El segon període la igualtat va mantenir-se fins al minut 5 quan els locals amb un gran encert en el tir exterior i amb l'ajut per la seva continua pressió després de cistella provocaren pèrdues de pilota per banda dels igualadins que fins a llavors no havien perdut l'ordre en cap moment. Però només va ser una petita relaxació ja que amb un joc sòlid i una bona defensa els nostres jugadors passen de 29-25 en contra a un 31-38, en aquest cas els locals varen tenir sort ja que els visitants anaven llençats i només la mitja part es podia aturar.

La segona meitat comença amb els mateixos plantejaments però en aquests moments els blaus ja tenien millor dinàmica i això es demostraven en els parcials si Samà feia un 5-0 el Physic GM "B" fa un 0-10, i així es succeïen petits parcials que afavorien als interessos anoiencs. En l'últim període el joc de control i les bones accions igualadines davant de la zona local no va donar opció a la remuntada i el Physic Gm Igualada "B" s'enduu la seva segona victòria consecutiva.

La propera setmana a 17:30 a Les Comes és viurà el derbi anoienc contra el Òdena BC que porta una excel·lent trajectòria en la categoria conduits pel gran entrenador igualadí Joan Soler, us hi esperem a tots.

PHYSIC GM IGUALADA "B": M. Padrós (23), A. Esquerra (2), M. Sánchez (9), A. Santiago, D. Gil (4), A. Yebra (4), M. Custodi, I. Martínez (3), G. Estany (13), C. Solè (14) i A. Domenech. No van jugar F. Vives i S. Laguarta.

SÈNIOR B FEMENÍ C.C. SEGONA CATEGORIA FEMENINA FR Grup 03

Per Aitor Iglesias – Entrenador DEPIMÉS CB IGUALADA B

DEPIMES C.B IGUALADA B 46 - CB SECA SANT PERE 57

El partit va començar amb un bon inici de les igualadines (10-0) on les visitants es veien incapaces de aturar els 1x1 de les locals,però a partir del minut 7 de partit, les de Lleida es van col·locar en una zona 2-3 que va durar tot el matx i que va complicar molt l’atac a les del Igualada. S’arribava al descans amb un marcador ajustat, 24 a 27.

A la represa, les visitants van continuar amb la seva zona i aconseguien eixamplar diferencies en el marcador i endur-se una victòria per 46 a 57.

CBI: C. Bargalló(12), M. Freixas(3), E. Compte(8), M. Amatllè, C.Tarrida(5), J. Fuertes(5), P.Jorba(4), M. Basurto(7), C. Carmona, A. Aracil(2)

Àrbitre: Ruiz, S.

Parcials: 16-9,8-18(24-27), 10-16(34-43), 12-14(46-57)

SOTS 21 MASCULÍ C.C. SOTS 21 MASC. NIVELL A-1 FP Grup 01

Per Mario Sanchez - Entrenador AUTOESCOLA POBLE SEC CBI

A.E. AULA B 60 - AUSTOESCOLA POBLE SEC - CB IGUALADA 49

Derrota d’onze punts del Club Bàsquet Igualada. Partit on tot l’equip van anar de més a menys. Després dels dos primers quarts on els igualadins van aconseguir mantenir-se dintre del partit acabant el primer quart un punt per sota del rival i en el segon quart vuit punts per sota, va arribar el tercer quart que tant perjudicial està sent pels igualadins, aquesta vegada només van aconseguir fer sis punts pels quinze punts que va aconseguir anotar el A.E.Aula B, finalitzant el quart amb un 48-31. El darrer i últim quart va ser un intent d’aproximar-se en el marcador cosa que mai va succeir. El resultat final 60-49.

CBI: A.Fontanella (8), M.Benito (6), M.González, R.Rafecas, E.Cabral (2), A.Santiago (1), M.Romero, D.González, Torrents, A.Esquerra (8), O.Ribera (8), J.Lorente (14).

JÚNIOR MASCULÍ C.C. JUNIOR MASC. INTERTERRIT FP Grup 04

Per Josep Marimón – 1r Entrenador MC DONALD’S CB IGUALADA

BASQUET SAMA VILANOVA 68 - McDONALD'S CB IGUALADA 66

Els júniors no poden amb el Bàsquet Sama i no poden obtenir la sisena victòria consecutiva.

Derrota del McDonald's CB Igualada el passat dissabte a Vilanova a la difícil pista del Bàsquet Sama, on de moment només ha guanyat el líder Cornellà. La primera meitat va ser de domini visitant. El ritme era controlat en tot moment per l'Igualada. Molta pressió defensiva i joc ràpid en ambdues cistelles. Ni la zona 3-2 proposada pels locals podia amb el joc igualadí. El resultat a la mitja part era de 32 a 41 pels nostres jugadors, guanyant els dos parcials dels dos primers períodes per 11 a 12 i 21 a 29.

La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica de la primera. D'aquesta manera s'arribava al minut 6 del tercer quart amb la màxima diferència a favor dels igualadins, 15 punts (38 a 53). Però els següents 4 minuts van ser claus pel resultat final del partit. Una sèrie de pèrdues no forçades de pilota varen provocar contraatacs per part dels locals, amb un parcial de 16 a 0, i deixant el marcador amb 54 a 53 a falta dels darrers 10 minuts.

Començava un nou partit a 10 minuts. Però el Bàsquet Sama anava de pujada i amb la confiança ben alta per la remuntada que havien realitzat. Els jugadors igualadins no varen saber jugar encertadament els darrers minuts i no varen poder gaudir de la sisena victòria en 7 partits.

Ara, rebem dissabte vinent al líder CB Cornellà, a només una victòria nostra després de perdre a casa contra l'Artés.

CBI: Maximo 10, Serra 5, Tarrida 9, Torrents 4, Gabarro 2 - cinc inicial - Benito 20, Leon 12, Marsalino 0, Raurich 2, Prat 2 i Marcè 0.

JÚNIOR FEMENÍ A C.C. JUNIOR FEM. INTERTERRIT FP Grup 02

Per Joan Romeu – Entrenador AUTOESCOLA POBLE SEC CBI A

BÀSQUET FEMENÍ CORNELLÀ 70 - CBI JÚNIOR FEMENÍ A 43

El BF Cornellà guanya amb facilitat a les júniors A.

Un Igualada desconegut a partir del minut 10 de la 1a. part, encaixa un parcial de 26 a 2 i perd el partit. Molt hauran de treballar les júniors si volen lluitar amb equips capdavanters.

Parcials: 12-15, 19-3, 14-17, 25-8

CBI: Judit Castellà (3), Carla Serra (1), Claudia Miramunt (13), Núria Soler (6), Júlia Salanova (10), Bera Sellares (10), Carlota Albiol i Èlia Diez

JÚNIOR FEMENÍ B C.C. JUNIOR FEM. NIVELL A FP Grup 03

Per Toni Torra - Entrenador MC DONALD’S CB IGUALADA B

C.B.PRAT-AIGÜES DEL PRAT 50 – MC DONALD’S C.B.I “B” 43

Primera derrota del Júnior “B” aquesta temporada contra un dels equips cridats a estar en les posicions capdavanteres del grup. Tot i un mal començament de les jugadores igualadines, amb molts errors no forçats en les passades i males seleccions de tir, en tot moment van estar dins el partit tot i això sempre a remolc de l’equip local que en tot moment va portar la iniciativa. A la mitja part el resultat era de 25-21 a favor del Prat.

En el començament del tercer període, la tònica del partit no va variar, i mica en citar l'equip per finalitzar la primera volta com a líders imbatuts i sent l'equip màxim anotador i millor defensa.

CBI : M. Espejo (2), C. Albiol (2), M. Barral (4), E. Díez (7), M. Llorens (12), C. Roca (2), S. Tomàs (6), N. Torrens (8), M. Gou.

Arbitre: Sr. Novell

Parcials: 1er: 9-9 / 2ón: 25-21 (16-12) / 3er: 43-33 (18-12) / 4art: 50-43 (7-10)

JÚNIOR FEMENÍ C C.C. JUNIOR FEM. NIVELL B FP Grup 04

Per Sergi García - Entrenador TALLERES GASETI CB IGUALADA C

CB SOLSONA 64 – TALLERES GASETI CB IGUALADA C 55

Derrota de les igualadines en la seva visita a la pista del CB Solsona per 64 a 55 en un partit d'alts i baixos.

L'inici del partit començava força igualat i es preveia un partit molt atractiu amb un intercanvi de cistelles constants però tres pèrdues de pilota de les igualadines posaven les Locals amunt en el marcador 21-14. A arrel d'aquí les noies del JFC han hagut d'incrementar el nivell defensiu per intentar retallar distàncies però els ràpids contraatacs de les noies de Solsona i la defensa zonal han posat dificultats per apropar les igualadines al marcador fins a arribar al descans amb 34-24.

La segona meitat ha començat molt bé per al CBI que aconseguia anotar contra la zona i fer contraatacs ràpids. S'ha arribat a empatar el partit a 43 però el Solsona ha respòs des de la línia dels tirs lliures col·locant-se 43-47 al final del tercer període. L'últim període ha estat clau en el partit. Les locals encertaven en el tir i anotaven amb facilitat cosa que l'igualada no aconseguia i perdia forces pilotes importants. Així dons s'arribava al final del partit 64-55.

CBI: Gullamon (2), Puig (9), Colell (4), Carner (6), Córdoba (4), Ràmia (4), Domènech (3), Fernández (16) i Garcia (7).

CADET MASCULÍ A C.T. CC INTERTERRITORIAL Grup 03

Per David Soteras - Entrenador AUTOESCOLA POBLE SEC CBI A

CB MARTORELL 38 - AUTOESCOLA POBLE SEC CBI A 63

Cinquena victòria dels cadets de l'Igualada, que finalitzen la primera volta d'aquesta fase imbatuts. Tot i la victòria aconseguida i la diferència final de +25, no ha estat un bon partit pels igualadins. Es finalitzava el primer quart amb un bon parcial de 6 a 19 i amb molta intensitat. Però a partir d'aquí tot i que també es guanyaven els altres 3 parcials, la tònica general ha estat manca d'aquesta intensitat, certa relaxació defensiva, errors no forçats i precipitacions en atac. Coses totes elles que cal millorar cara als propers partits. De totes maneres cal felicitar l'equip per finalitzar la primera volta com a líders imbatuts i sent l'equip màxim anotador i millor defensa.

Parcials: (6-19) (11-13) (10-16) (11-15)

Anotadors: J. Mangues 8, M. Susanna 16, L. Fullana 2, M. Solé 3, S. Figueras 6, M. Ndiaye 12, P. Martí 4, J. Vidal 2, R. Fullana 8, E. Bru 2.

Baixes: A. Ortínez i J. Hernández

CADET FEMENÍ A C.T. CADET FEM. PREFERENT Grup 02

Per Vero Júlvez - Entrenadora CB IGUALADA A

CB IGUALADA 66 - JOVENTUT BBC 64

Victòria igualadina en un partit molt treballat que les ha fet estar ficades dins el partit els 40 minuts de joc. Les locals han començat el matx acoplant-se al ritme molt lent del rival la qual cosa les ha fet estar poc intenses i agressives. El segon període ha seguit la mateixa tònica i s’ha arribat al descans amb una desavantatge de cinc punts, 27 a 32.

A partir del tercer període però, les coses han canviat per complet, les igualadines s’han mostrat més dures en defensa . Un bon treball defensiu , inclús dominant el rebot, les ha permès jugar molt més còmodes en atac, amb ràpides transicions i jugant de manera molt intel·ligent. Així, en el tercer període, les locals han fet un gran parcial de 24 a 11 i s’han posat per davant en el marcador sumant un triple sobre la botzina de Clara Mas, 51 a 43.

En l’últim quart, les visitants han retallat distàncies gràcies a un mal balanç defensiu local que les permetia córrer i acabar ràpid al contraatac. Les de Badalona han proposat una zona en els últims cinc minuts de partit que aquesta vegada les igualadines si que han sabut atacar. A falta de cinc segons, el marcador reflectia un empat però de nou Clara Mas, amb un tir sobre la botzina, donava la victòria a un Igualada que ha sabut donar la cara en tot moment.

CBI: Rigol (6) ,Martínez (2), Jorba (8), Codina, Masegosa (3), Calleja, Mas (20), Torrens (11), Bernal (2) i Ribera (14).

CADET MASCULÍ B C.T. CADET MASC. NIVELL B Grup 08

Per Miquel Padrós - Entrenador FERRETERIA JORBA SOLÀ CBI

FERRETERIA JORBA SOLÀ CB IGUALADA B 76 - CB LLÍVIA PUIGCERDÀ BLAU 86

Bon partit dels joves Igualadins tot i la derrota. De bon principi els visitants van mostrar un joc dur, basat en les penetracions dels exteriors i els rebots ofensius dels interiors, val a dir, que l’Igualada va haver de treballar molt per tancar el rebot degut a la seva inferioritat física. El primer període va acabar amb derrota per 3 punts dels locals. En el segon quart, els visitants van col·locar una zona que col·lapsà als Igualadins 4 o 5 minuts, gràcies això els de Llívia marxaren a la mitja part amb 15 punts d’avantatge.

En la segona part, els Igualadins van sortir adormits i les diferencia s’eixamplaven quasi fins als 20 punts. En l’últim període, els locals van reaccionar, i amb un parcial de 15 a 4 es van posar a 7 punts. Tot i això, en el tram final i decisiu del match va faltar un punt d’empenta per als igualadins, que finalment no es van poder endur la victòria.

Destacar la lesió de Gil, que únicament va poder 3 minuts de partit. Esperem que no sigui res.

CBI: Marc Miret (0), Guillem Pont (10), Jordi Elvira (3), Oriol Sanromà (2), Lluís Raja (0), Guillem Jorba (21), Dahao Qiu (4), Xavi Merino (0), Roger Ribera (6), Gil Díez (0), Xavi Martínez (13), Enric Bru (17).

CADET FEMENÍ B C.T. CADET FEM. NIVELL B Grup 05

Per Pau Benito – Entrenador GARATGE MONTSERRAT CBI B

GARATGE MONTSERRAT CBI B 34 - BÀSQUET FEMENÍ CORNELLÀ A 52

Derrota a casa enfront l'equip que ha demostrat ser el més fort de la lliga. Nenes amb bon físic que van intimidar molt les locals, i algunes desequilibrants en atac. Les nostres patien per moure la pilota per por a perdre-la botant i per actuar sempre massa tard. Trobaven bones posicions de tir i no les aprofitaven. En defensa, toves, molt toves. Malgrat semblar que les de Cornellà estan molt per sobre, només +10 per elles a la mitja part. A continuació, els millors cinc minuts de les blaves, defensant (ara si) i trobant moltes situacions per anotar "fàcilment". Tornaven a perdonar i més endavant es desinflaven en defensa. Les visitants tornaven a mostrar-se superiors. Una altra vegada, bons minuts a l'inici del darrer quart.. però molt aviat es perdria la defensa i les de fora farien el forat gran.

CBI: Clàudia Solé, Paula Rodríguez, Núria Admetller, Núria Barral, Marta Sàbat, Mar Fernández, Marta Ambròs, Mariona Roset i Emma Roda. Laia Ferrer i Maria Maestre lesionades a la banqueta.

INFANTIL MASCULÍ A C.T. INFANTIL MASC. NIVEL A

Per Emili Díez – Entrenador TOYOTA-NAYMOTOR CB IGUALADA A

CB ESPARREGUERA NEGRE 32 - TOYOTA NAYMOTOR CBI 64

Partit guanyat pels anoiencs en un match on desde els primers minuts s’ha evidenciat la millor qualitat del CBi que obtenien un primer avantatge de 8 punts al final del primer període 4-12 i que va continuar augmentant al final del segon amb un clar 6-24 que demostrava el que s’havia vist fins aleshores a la pista. Una altra cosa va ser la resta de partit on el relaxament dels blaus va donar més opcions als del Baix Llobregat que van millorar en el seu joc.

L’últim període va ser una calca dels anteriors on el CBI dominava i l’Esparreguera tractava de millorar el seu joc. Al final, un partit sense massa història que hauria d’haver servit als igualadins per millorar el seu joc però que la manca de motivació dels del CBI l’ha convertit en un tramit.

CBI: M.Couso, J.Torrents, A.Gabarró, S.Farrés, F.Gil, B.Gabarró, A.Cavalletto, D.Muñoz, A.Latorre i F.Romero

INFANTIL FEMENÍ C.T. INFANTIL FEM. REGULAR NIVELL B1 Grup 04

Per Xenia Freixas - Entrenadora PETRONIEVES CB IGUALADA

PETRONIEVES CB IGUALADA 65 – CB CASTELLBISBAL 38

L’infantil femení del CBI tanca la primera volta de la fase regular invicte, imposant-se aquest cop al CB Castellbisbal.

Les igualadines van fer un bon partit gràcies a una pressionant i intensa defensa que els permetia córrer ràpids contraatacs, davant un rival que no els va posar masses problemes i les locals van poder marxar en el marcador ben aviat. Tot i així no poden baixar la guàrdia i han de continuar treballant, sobretot l’atac estàtic i les passades.

CBI: C. Tomàs (2), M. Aldomà (11), M. Fernàndez (-), È. Pedragosa (12), E. Roda (4), M. Gassó (6), L. Figueras (4), K. Òdena (10), C. Gracia (8) i A. Tarrida (8).

INFANTIL MASCULÍ B CT FASE PREVIA NIVELL B - GRUP 11

Per Adrià Fratila – Entrenador AKORD’S CB IGUALADA B

C.B. ESPARREGUERA VERD 59 - AKORD’S CB IGUALADA B 75

Victòria molt important del conjunt igualadí a una de les pistes més difícils del grup. El que prometia ser un partit molt igualat des d’inici va acabar essent favorable als visitants, tot i que no sempre van gaudir d’aquest avantatge.

Durant els primers quarts el marcador reflectia la igualtat que hi havia a la pista. Una molt bona selecció de tir per part dels igualadins, que va desencadenar amb encert exterior, va permetre mantenir igualat un partit on el rebot tenia amo i senyor: l’Esparreguera. Amb aquesta tònica es va arribar al descans amb 36-39 a l’electrònic.

A la represa, l’equip visitant va jugar la seva millor defensa, que va permetre desplegar contraatac rere contraatac, encaixant un contundent parcial de 4-25 en tan sols 10 minuts de joc. Amb aquest avantatge de vint punts es van jugar els darrers minuts del matx, molt espessos després d’un desafortunat cop per part d’un dels jugadors igualadins, Òscar Delgado, que es va veure obligat a abandonar el partit després de rebre una falta antiesportiva. Aquest esdeveniment va deixar força tocats mentalment als seus companys d’equip que no van ser capaços d’incrementar l’avantatge al marcador. Sens dubte una baixa molt important per a l’equip de l’Akord’s CB Igualada que perd durant uns mesos a un dels seus jugadors clau.

CBI: Ll. Claramunt (2), P. Lumbreras (0), P. Castelltort (17), D. Cobos (14), M. Rosell (9), Q. Rosich (0), O. Delgado (6), U. Vilches (9), M. Puig (10), J. Sanchez (8).

PRE-INFANTIL MASCULÍ CT PREVIA NIVELL B - GRUP 11

Per Erick Vargas - Entrenador TRIOPTIC CB IGUALADA

CB SITGES 73 – TRIOPTIC CB IGUALADA 40

Millorant però aquesta setmana, hem fet una passa enrere. Aquesta setmana, els PRE INFANTILS del CBI s’han desplaçat a Sitges per disputar l’últim partit de la primera fase on encara no ha pogut sumar ni una victòria.

Primera part molt fluixa en defensa però amb una bona organització en atac tot i la poca efectivitat. S’ha millorat l’ocupació dels espais però falta compromís amb l’equip en defensa. Va acabar la primera part amb un resultat de 16 - 8.

A la segona part es va jugar en la mateixa dinàmica, però en el tercer període es van encaixar masses cistelles en contra i la cosa es posava més difícil cada vegada. Només vam ser capaços d’anotar 13 punts en 10 minuts mentre que l’equip local va ficar 21 punts. La diferència no s’acava d’escurçar mai. El marcador a la mitja part, assenyalava un 37 a 21 contundent.

La tercera part va ser la més equilibrada en anotacions i en joc defensiu. Es va assolir un parcial de 16 a 11.

En els últims minuts del partit, els jugadors blaus van començar anotant però forta ratxa de punts de l’equip local va acabar de sentenciar el partit. Amb un inamobible parcial de 20 a 8, el partit va acabar. Resultat final: 73 a 40, dur però cert.

L’evolució a nivell tècnic hi és, això és innegable. El que no es va veure el dissabte a la pista del Sitges van ser ganes de treballar en defensa i sobre tot, ganes de COMPETIR. No hem de perdre de vista el fet de que estem competint en tot moment i tot i que el que valorem al final és la formació dels jugadors, dintre d’aquesta formació també hi té una petita parcela la faceta competitiva.

La setmana que ve ens enfrontarem al C.B. Ribes a casa. El partit esdevindrà dissabte 3 a les 9:30.

Àrbitre: PUIG, S.

TRIÒPTIC CB IGUALADA: S. TORRALLARDONA, O. LLOPART, N. RIBA, A. MATENCIO i R. MARSÀ.

CB SITGES: D. VICELLAS, R. GRANADOS, A. CLEPIS, R. CAMELA i B. MAGDALLÍA.

Anotacions per part del TRIÒPTIC CB IGUALADA: S. TORRALLARDONA (-), O. LLOPART (6), R. PORREDÓN (4), G. SOTERAS (2), A. MORENO (4), N. RIBA (8), B. SOTERAS (4), A. MATENCIO (4), R. MARSÀ (2) i G. MORERA (6).

PRE-INFANTIL FEMENÍ A CTPREVIA NIVELL B - GRUP 03

Per Carla Tarrida - Entrenadora PODOLOGIA BALSELLS CBI

PODOLOGIA BALSELLS CBI 69 - JOVIAT - LA SALLE 41

Gran partit el jugat aquesta setmana a les comes i que fa sumar la quarta victòria consecutiva del pre-infantil "A", quedant invicta a la primera ronda de la fase prèvia d'aquesta temporada.

Les igualadines van sortir molt concentrades i ficades al partit ja que sabien que si no ho feien l'equip rival tenia talent i els hi podia posar les coses fàcils. Van poder robar moltes pilotes, i tot no tenir un gran percentatge en tirs de dins la zona, van anar marxant del marcador mica en mica. Les de Manresa tenien dues jugadores molt altes i difícils de parar, però no van aconseguir portar el seu equip a la victòria. Seguirem treballant, però ara toca una setmana de descans per poder celebrar la Castanyada.

CBI: Marita Flores, Berta Morros, Carla Garrido, Laia Puiggròs, Carla Casellas, Anna Fernández, Paula Elvira, Ivette Juárez, Anna Bachs i Aina Marsà.

PRE-INFANTIL FEMENÍ B CT PREVIA NIVELL C - GRUP 02

Per Imar Martínez - Entrenador ANOIA MOTOR CB IGUALADA B

DESCANSA

MINI MASCULÍ A CT MINI MASCULI FASE PREVIA NIVELL C - GRUP 01

Per Bernat Torrents - Entrenador VITALDENT CB IGUALADA

CB PALLEJÀ 66 – VITALDENT CB IGUALADA A 84

Victòria dels igualadins que es van enfrontar amb el Pallejà amb el resultat 66 – 84.

Primer partit dels igualadins fora de casa i sense cap jugador absent.

Va ser un partit amb un inici complicat ja que els jugadors del Pallejà van tenir molt encert en els triples tot el contrari de l'equip dels d'igualada. Mica en mica la intensitat defensiva va anar augmentant i ens va permetre robar pilotes i realitzar contraatacs fàcils. Cap al final del partit quan ja estava gaire bé encaminada la victòria es va poder veure en la pista coses que s'havien treballat als entrenaments cosa molt positiva.

Ara toca seguir treballant i continuar millorant.

CBI: EDU TOMÁS VÉLEZ, HUGO JÖRGENS VIDAL, OT GODÓ ESTANY, JOAN MORENO RIBALTA, POL VAZQUEZ BURGOS, MARC CRIADO IGLESIAS, JAN SEGURA PONS, TONI LAMOLLA ALEGRE, JOAN RIBAUDÍ i JOAN QUINTANA.

MINI FEMENÍ A CT MINI FEMENI FASE PREVIA NIVELL B - GRUP 16

Per Alba Acevedo - Entrenadora VITALDENT CB IGUALADA

VITALDENT CB IGUALADA A 82 - CB OLESA 71

Victòria de les Mini del CB Igualada davant del CB Olesa, partit disputat el passat dissabte 27 d’octubre a Les Comes. Les locals s’enfrontaven davant d’un complert i complicat contrincant, que de bon principi no posava les coses fàcils a les igualadines.

Les locals van fer durant tot el partit un excel·lent treball que va provocar que finalment es fessin amb la victòria. La clau del partit va ser la intensitat defensiva que facilitava els atacs amb superioritat, aquests quasi sempre acabaven amb èxit. Tot i així, en algunes ocasions les blaves perdien la intensitat facilitant que el visitant retallés distàncies.

La valoració és més que positiva, atès que s’ ha demostrat que les minis del CBI són un equip i que les igualadines creixent com a jugadores i cada dia aprenen coses noves. A seguir entrenant i treballant minis!

CBI: Natalie Fuertes, Jana Fuertes, Clara Carner, Carlota Colell, Pia Casamitjana, Carlota Castelltort, Júlia Biosca, Aina Yàñez i Berta Salat.

MINI MASCULÍ B CT MINI MASCULI FASE PREVIA NIVELL C - GRUP 01

Per Andreu Esquerra - Entrenador VITALDENT CB IGUALADA

CB SAP NEGRE 52 – VITALDENT CB IGUALADA B 68

Victòria dels igualadins en el partit CB SAB Negre - Vitaldent CB Igualada B amb un marcador final de 52 - 68. Victòria merescuda i ben treballada. Partit molt ajustat i molt intens per part dels dos equips, amb alguns errors importants dels igualadins en la defensa, però amb un millor encert i atac en general dels blaus i grocs.

Necessitàvem jugar un partit ajustat, i ens va costar concentrar-nos i respectar el rival. Bon partit. S'ha de seguir treballant.

Pau Arús va sortir a la segona part, però li va ser impossible seguir jugant a causa del dolor al genoll que ja el molestava durant la setmana. No va poder jugar més.

CBI: Martí Nadal, Martí Jansà, Miquel Romero, Oriol Morera, Oriol Carrera, Isaac Raurich, Isidre Enrich, Ernest Miret, Gil Esteve, Pau Arús.

MINI FEMENÍ B CT MINI FEMENI FASE PREVIA NIVELL C - GRUP 05

Per Pol Salanova - Entrenador EL ROVELL DE L’OU CB IGUALADA B

ROVELL DE L'OU CB IGUALADA B 74 - BÀSQUET SITGES B 24

Molt bon partit de les minis, aconseguint una victòria molt clara davant l'únic equip de la lliga, que juntament amb les igualadines, no havia perdut cap partit. El partit va començar molt igualat, amb moltes cistelles a una i altra banda de la pista, però mica en mica les jugadores van anar perdent intensitat i encert veient com les igualadines eren capaces de jugar atacs molt ràpids, amb nombroses jugades de mèrit col·lectives i amb encert en les finalitzacions.

Tot i que el marcador oficial reflecteix un 74 a 24 amb 50 punts de diferència, el marcador "real" va ser de 111 a 24, demostrant que les igualadines van fer un partit molt complet.

CBI: Ainoa Farré, Maria Enrich, Carlota Castelltort, Abril Samaniego, Anna Torras, Laura Segués, Pia Casamitjana, Paula Guasch i Júlia Casellas.

PRE-MINI MASCULÍ CT PREVIA NIVELL C - GRUP 04

Per Pili Mullerat - Entrenadora ANOIA DIARI CB IGUALADA

ANOIA DIARI CB IGUALADA 72 – CB OLESA 0

Partit poc competit davant d’un Olesa fluix i petit. Els jugadors de casa encara podien haver tret més avantatge de la seva superioritat, els ha faltat rapidesa de passes i precisió sota cistella. Tot i així felicitem els preminis per la lluita i el resultat.

CBI: Lluc Sala, Bernat Enrich, Tià Castelltort, Biel Salat, Arnau Brunet, Martí Arcarons, Oriol Viladrich, Èric Alcoberro, Nil Santaeulària, Jorge Fuentes i Père Miquel Marbà.

PRE-MINI FEMENÍ A CT PRE MINI FEMENI PREVIA NIVELL B - GRUP 02

Per Miquel Benito – Entrenador TINTAPRINT CB IGUALADA A

TINTAPRINT CB IGUALADA 65 – DOTS SANT QUIRZE B.C. 32

Ja des de bon inici les preminis han marcat un ritme trepidant de joc. Defensa cada cop més agressiva i atacs més ràpids. Les jugadores del conjunt igualadí han assimilat a la perfecció que s’hi poden córrer, han de córrer i si poden fer cistella, han de fer cistella.

Però abans del descans, un cop més, s’han relaxa’t. Han abaixa’t els braços en defensa, han perdut moltes pilotes i no han anat gens al rebot, permetent un cop més al rival, anotar cistelles fàcils. Cal dir també, que un cop més, han estat capaces de tornar a entrar al partit. Dominant el rebot i corrent molt ràpid al contraatac i finalitzant correctament per dreta i per esquerra.

Felicitar a les més petites del club per la seva quarta victòria consecutiva. A seguir treballant.

CBI: Agar Farrés, Elena Poncell, Judit Mas, Sira Morros, Rut Marimon, Carlota Díaz-Guerra, Laura Vancells, Nora Gudel, Blanca Acevedo, Elena Romeu, Gal·la Farnós i Mar Solà.