Cap de setmana de derrotes al Mestre Vilavell

Cròniques de l'Òdena Club de Bàsquet

Dimarts, 30 octubre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Cap de setmana amb moltes derrotes locals al pavelló del Mestre Vilavell. Les Sots-25 encaixen la primera derrota de la temporada, els equips infantil i cadet encara no coneixen la victòria, el sènior cau davant del Promofix Bàsquet, i el Sots-21 i el júnior protagonitzen les úniques victòries de la jornada.

Categoria Territorial SOTS-25 Femení

Òdena CB 43

ASME 50

Primera derrota de la temporada per l’equip de David Rivera. El ‘match’ va començar amb un parcial d’11 a 2 per les odenenques, però es a partir de que el contrari va implantar la zona que l’agressivitat i l’efectivitat de les jugadores locals perd el seu joc inicial progressivament. A partir d’aquí el visitant va anar recuperant distàncies fins que es va posar per davant del marcador a 5 minuts pel final i va sentencia el partit tenint molt encert des de la línia de tir lliure fent impossible una remuntada de l’ Òdena CB en els últims instants de partit.

Òdena CB: Júlvez, Sagarra, Raja, Reverte, Marín, Farreras, Forn, Riba, Família, Pons, Monclús.

Categoria Territorial SOTS-21 Masculí Nivell B

Òdena CB 63

UE Capellades 58

Victòria molt treballada de l’equip Sots-21 davant d’un dels rivals comarcals, l’UE Capellades, per 63 a 58.

Els odenencs varen dominar durant pràcticament els 40 minuts de partit, sempre dominant amb petits avantatges al voltant dels 5 punts durant la primera part i que va arribar als 10 just en el minut 25 de partit (41 a 31).

Els capelladins no es varen rendir en cap moment i en els darrers minuts del partit, amb 3 triples consecutius, va propiciar que el marcador s’ajustés a un mínim avantatge de només 1 punt (58 a 57).

En aquest instant, varen arribar les jugades clau del partit, amb un clar contraatac visitant i que la pilota va acabar sortint-se literalment de la cistella i una posterior jugada de 2+1 d’Ollé que deixaven el marcador en 61 a 57, a només 1’13 minuts del final, que sentenciava el partit definitivament.

Òdena CB: Vilaginés, Miret, Gabarró, Amezcua, Palomas, Fullana, Ollé, Máximo i Ortínez.

Parcials: 17-13, 15-14, 16-14 i 15-17.

Categoria Territorial Júnior Masculí

Òdena CB 50

CB Roquetes 47

Després d’un primer quart de domini local, el Roquetes se situa en una zona que fà entrebancar els nois de Silvia Júlvez i arribar a la mitja part perdent 20 a 23. A l’inici del tercer quart el visitant s’allunya de set punts però la pressió a tota pista de l’Òdena CB fa que recuperin distàncies posant-se a només dos punts. L’últim quart va tornar a ser dominat pels odenencs i el CB Roquetesnomés podia trobar l’antotació des de tir lliure ja que ràpidament el local va entrar en bonus. L’Òdena aconsegueix marxar de 9 però al minut 10 s’arriba a l’empat. Un tir lliure fet i una cistella a l’últim segon van fer endur-se la victòria per molt poc a l’equip júnior de l’Òdena Club de Bàsquet per 50 a 47.

Categoria Territorial Cadet Femení Nivell D

Òdena CB 39

CE Gelida 62

Nova derrota per les cadets de l’Òdena Club de Bàsquet. A partir del minut 6 departit el CE Gelida es va posar per davant aprofitant la potència física davant el seu rival i la defensa tova d’aquest. L’Òdena CB va trobar les seves ocasions robant pilotes i corrent al contraatac, però el Gelida va seguir imposant-se al pavelló del Mestre Vilavell i es va endur una victòria fàcil que deixa a l’OCB en la última posició de la classificació.

Òdena CB: Camañes 7, Parreño 10, Rius 10, Torras 2, Contreras, Iglesias, Moreno 5, Llorens 5, Cabello

Categoria Territorial Infantil Nivell C

Òdena CB 0

CE Gelida 50

Dur correctiu el que varen patir els jugadors local davant l’equip líder del grup, amb uns jugadors físicament i tècnicament molt superiors.

Després del 1er. període i amb el marcador de 0 a 14, va arribar el festival visitant amb un parcial de 0 a 32, que deixava el marcador a punt de tancar-se (0 a 46).

A la represa, just en el minut 11, un nou parcial de 0 a 4, tancava definitivament el marcador (0 a 50).

Òdena CB: Fanega, Vidal, Palomas, Martín, Claver, Almirón, Ortiz, Rodríguez i Cobos.