El sènior femení del CBI s’imposa al Viladecans, un dels grans rivals de la lliga

El resultat final va ser 59 a 45, aconseguint la victòria les igualadines

Dimecres, 27 gener 2016. 03:00. Xènia Castillo.

El sènior femení del CBI firma una victòria davant el Viladecans, en un dels partits més importants de la lliga

Brillant i important victòria del Physic GM CB Igualada davant un rival directe com el Unilever Viladecans per 59 a 45. Els dos equips es presentaven a la darrera jornada de la primera volta coliderant la lliga, però van ser les igualadines que van aconseguir la victòria tancant una primera volta espectacular amb 14 victòries i 1 derrota. El partit va començar amb molt respecte entre els dos equips i només el millor encert local va posar per davant a les igualadines 12 a 8. En el segon quart l'igualtat va continuar en totes les facetes del joc però va ser en els darrer minuts que les igualadines van agafar més avantatge fruit d'una bona defensa, 25 a 18 al descans.

En el tercer quart igualtat màxima en el joc amb dos grans equips que van utilitzar totes les seves variants defensives i ofensives tot i que el domini en el marcador sempre va anar a favor igualadí dominant el temps del matx, 40 a 34. En el darrer quart, gran sortida igualadina que va marxar per sobre dels 10 punts a favor, això va donar molta confiança a les locals, que amb un molt treball d'equip van rematar la feina aconseguint una molt important victòria davant un dels grans equips de la lliga per un resultat final de 59 a 45.

La propera jornada el Physic GM CB Igualada rebrà al Collblanc a Les Comes dissabte a les 17.45h .

C. Carner (6),M. Jané (14),N. Soler (12),J. Lamolla (7),E. Compte (12),M. Ametllé(0),J. Fuertes

(0),S. Carrasco (7), G. Rigol (1) Parcials: 12-8, 25-18,40-34,59-45 Àrbitres: Ruiz i Campos