Tercera derrota de les blaves del CBI

CB IGUALADA 62 - CB VALLS 70

Diumenge, 20 març 2011. 18:15. Redacció AnoiaDiari.
Tercera derrota consecutiva de les igualadines, aquest cop a casa enfront el Valls. El partit va començar bé per les igualadines amb un parcial incicial de 7 a 0. A partir d'aquí les locals amb un parcial de 16 a 5 van capgirar el partit i es van posar 4 punts a dalt. Cal destacar el gran encert des de la línia de 3 de les del Valls amb 4 triples en el primer període.

El CBI va perdre contra el Valls

El segon període va començar de la mateixa manera, dos triples consecutius del Valls posava la màxima diferència en el marcador 16 a 28. Les igualadines van saber reaccionar gràcies a bones defenses i perillosos contraatacs i van clavar un parcial de 17 a 2 posant el marcador amb un 33 a 30. S'arribava al descans amb un 36 32.

Les blaves havien reaccionat al mal temps i havien donat la volta a un partit que s'havia posat molt difícil i semblava que la segona meitat el joc es mantindria però, inexplicablement, les igualadines van abaixar el ritme i les del Valls ho van aprofitar per endosar un parcial de 15 a 25 i marxar de 6 punts en el tercer període. Les locals perdien moltes pilotes degut a la pressió de les visitants.

En el darrer període el joc es va igualadar i a manca d'un minut i mig l'Igualada va tenir l'opció de posar-se per davant, però en l'atac posterior, un nou triple de les blanques posava un 61 a 65 difícil de superar. Al final 62 a 70.

CB Igualada: Bargalló, M.Pujol (8) V.Júlvez (3), A.C.Martínez (6), M.Amatllé, N.Minguet (7), L.Icart (19), L.Martín (2), S.Pujol, X.Freixas (4), È.Vives (13).

CB Valls: A.Cebrian, M.Tomàs, M.Masip, M.Msi, A.Mariné, H.Carrillo,

R.Arias, E.Cabezas, C.Masides, H.Salat, D.Carrillo, L.Lorente.

Àrbitres: F.Nuñez, G.Alehany

PARCIALS:11-22, 22-10 (36-32), 15-25 (51-57), 11-13 (62-70)