UECANOIA X-Avi obté tres podis a Navàs

Amb la prova dels '3 Pics'

Dilluns, 30 agost 2010. 18:30. Redacció AnoiaDiari.
El passat dissabte 28 d’agost, dotze membres de la Secció de Curses de Muntanya del Club Excursionista UECANOIA, després del parèntesi estival, van reprendre el Circuit Català de Curses de Muntanya amb la prova dels 3 Pics de Navàs, quarta del calendari, on hi varen participar més de dos-cents corredors.

L'equip de UEC Anoia, a Navàs

El recorregut de la cursa, amb 21,1 quilòmetres de distància i amb 1.630 metres de desnivell acumulat, no presentava gaires dificultats tècniques, però la duresa de la mateixa va ser marcada per la calor i el fort ritme dels corredors capdavanters. Tot i així, els representants del club varen obtenir molts bons resultats, consolidant d’aquesta manera el liderat actual per equips de la classificació del Circuit.

El resultat més destacat va ser el de l’atleta Albert Ferrer, que en aquesta ocasió va assolir una molt bona segona posició absoluta, obtenint uns punts molt valuosos de cara a la classificació individual del Circuit, mantenint-se així en els llocs capdavanters del mateix. Cal destacar també l’actuació d’en Xavier Sánchez, que fins als últims quilòmetres va estar disputant les places de podi entrant finalment en una molt bona quarta posició i primer en categoria de Veterans. La resta de membres, per ordre d’arribada van ser en Joan Rosich (12è), en Miquel Serra (38è), l’Amador Martínez (57è), en Francesc Llobet (59è), en David Núñez (97è), en David Gubern (110è), en Francesc Carceller (139è) i en Xavier Aparisi (149è).

Respecte a la participació femenina, cal destacar un cop més l’actuació de la Lucía Caballero, que aconseguia classificar-se en una magnífica cinquena posició absoluta i primera en categoria Màster, resultats que li permeten continuar liderant la classificació individual absoluta femenina del Circuit. L’altra noia de la Secció, la Pilar Rodríguez, entrava en una bona 29 posició, completant així els resultats dels atletes del club anoienc.

Un cop finalitzada la prova, els corredors es van poder recuperar amb un bon i generós avituallament a l’arribada, tot pensant en la propera prova del Circuit, la Burriac Atac, que es disputarà el proper dissabte dia 4 de setembre a la localitat de Vilassar de Mar.