Víctor Montaner, tercer a la Cursa de Sant Silvestre de Lloret

Amb un esprint final va fer el mateix temps que 1r i 2n

Dilluns, 29 desembre 2008. 12:06. Redacció AnoiaDiari.
L'atleta pierenc Víctor Montaner va fer tercer en la segona edició de la cursa Sant Silvestre de Lloret de Mar celebrada el passat diumenge 28 de desembre. Amb una participació de 1500 corredors i malgrat la inclemències meteorològiques,

Víctor Montaner en una cursa anterior

Montaner va demostrar està en un magnífic estat de forma. A falta d'1 quilòmetre per a la meta els corredors J.L.Blanco i Ronald Kipchumba s'havien avançat uns 50 metres del grup on estava Montaner. Però en els últims 300 metres i fent gala de la seva velocitat com atleta de 1500m, el pierenc va protagonitzar un esprint final sensacional arribant amb el mateix temps que els dos primers classificats (14'20") però conformant-se amb el 3r lloc que els jutges van atorgar-li. En aquesta cursa, que comptava amb un recorregut total de 5 quilòmetres, hi participaven altres atletes de la talla de Reyes Estevez, Miguel Quesada, Julius Lino o Angel Mullera.