Victòria del Monbus Igualada a Tarragona

Ibersol CB Tarragona 59-73 Monbus CB Igualada

Dimarts, 14 febrer 2023. 09:51. Redacció AnoiaDiari.

El passat dissabte 11 de febrer, el Monbus CB Igualada es va enfrontar al CB Tarragona al Pavelló del Serrallo, a 17a jornada de la Lliga EBA. Tots dos equips estaven afectats per lesions, cosa que va fer que els igualadins veiessin l'oportunitat de guanyar.

Els primers minuts del partit van ser dominats pel CB Tarragona, però els igualadins es van recuperar i van començar a jugar millor. Al final del segon període, el marcador estava igualat i la segona meitat va continuar amb aquesta tònica. En els darrers minuts del tercer quart, Pol Mulió va liderar un gran esforç de l'equip visitant que els va posar al davant. A l'últim quart, els igualadins van jugar un gran joc ofensiu i van guanyar el partit 59-73.

Aquesta victòria va ser molt important per al Monbus CB Igualada, que necessitava pujar a la taula. Ara els igualadins són onzens a la classificació, amb sis victòries i onze derrotes. Ara, han de mantenir aquesta forma per al pròxim partit contra Navàs, setens a la taula, amb nou victòries per vuit derrotes. El partit es jugarà dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, a les Comes.

Monbus Igualada: M.Benito (3)C.Fons (25)A.Baltà (0), S.Farrés (0), E.Tejero (17) –cinc inicial–, P.Mulió (15), M.Bernadí (8)E.Burgès(3), A.Dagà (3), A.Germà (1). Lesionats: S.Quintana i L.Sala.

Parcials: 17-9, 11-17 (28-26), 15-19 (43-45), 16-28 (59-73)