Victòria per la mínima de les noies del CH Vilanova

CH Vilamajor 23 - Ull Blau Vilanova 24

Diumenge, 30 novembre 2008. 23:37. Redacció AnoiaDiari.
Les vilanovines es van desplaçar a la pista del Vilamajor sabent que és una pista molt complicada i on és difícil guanyar. Les noies de l’ull blau van sortir a la pista convençudes de que es podia guanyar i amb ganes de tornar-los la moneda del partit d’anada.

Les sènior

Tot començava molt bé amb parcials sempre favorables a les vilanovines fins a mitjans de la primera part. A partir d’aquí i fins mitjans de la segona part l’equip dominador del marcador va ser l’equip de casa. Les vilanovines van creure amb les seves possibilitats i van posar-se les piles amb defensa i en atac.

Una defensa que des de feia temps no es veia i que va ser un dels punts forts per poder endur-se els dos punts cap a casa. Remuntant un marcador desfavorable de 15-10, les jugadores anoienques van saber remuntar el partit i poder endur-se la primera victòria d’aquesta temporada.

En conclusió, partidàs que es va viure dissabte passat a la pista del Vilamajor. Ara a seguir treballant per poder fer el mateix d’aquí quinze dies a la pista del CH Sant Quirze.

Alineació i gols: LIDIA (3) – SANDRA (9) – SILVIA (1) – JUDIT (3) – SONIA (5), MARTA (3) – ALBA (0) (PORTERES NOELIA, JUDITH i LIDIA HERNANDEZ)

Victòria també ajustada de les juvenils

CH Cardedeu 30 - Ull Blau Vilanova 32

Prometedor partit el jugat el passat dissabte per part de l'equip juvenil l'Ull Blau Vilanova del Camí. En un nou partit, on les vilanovines anaven mancades d'efectius, l'equip vilanoví va saber sobreposar-se a les nombroses adversitats i guanyar el partit possiblement que han tingut en aquesta primera fase, davant del rival més dur segurament de tots el grups del nivell B, com és l'Handbol Cardedeu.

En una primera part molt ensopida, jugada sense cap gràcia, on el Vilanova tot i agafar l'iniciativa, en els primers 7 minuts 4 a 6, a partir d'aquest moment l'equip anoienc va entrar en una dinàmica desfavorable, cosa que permetia a les del Vallès, agafar un lleuger avantatge al minut 15 de partit, 9 a 7. Les facilitats defensives que mostraren les nostres jugadores van ser determinants perquè les dels Vallès s’anessin clarament al marcador, a la mitja part un 17 a 13 a favor de les locals. Eren moments durs, després de dur 6 victòries consecutives, semblava que la ratxa victoriosa de l'equip vilanoví s’estroncava.

Però no va saber així, a la represa les coses van canviar i molt. Les vilanovines es van assentar amb una contrarestadora defensa 5:1, on creaven moltes dificultats de llançament a les jugadores del Cardedeu. Amb 15 minuts, les nostres ja havien eixugat el desavantatge de quatre gols, a més es posaven per davant, 23 a 24. Semblava però que les adversitats d'haver d'anar a jugar amb les jugadores justes es sumaven a l'arbitratge casolà jugarien una mala passada i que les vallesanes infringirien la primera derrota a les de l'Anoia, però les vilanovines van saber contrarestar-ho amb la convicció, amb el caràcter, amb la força dels campions, però sobretot amb la seguretat que el treball dóna resultats i com no havia de ser així. A partir del minut 45 de partit, les jugadores vilanovines van escriure el guió del partit, i es van posar per davant assolint avantatges de fins a tres gols. Al tram final de partit, va ser força emocionant, i les nostres jugadores i van posar la salsa necessària per acabar d'endur-se el partit.

Cal doncs, donar a l'enhorabona a les nostres jugadores pel gran treball i desgast realitzat, que va ser retrobat amb una magnífica victòria. Tot i això, des d'aquestes línies us seguim animant a treballar amb més insistència per arribar amb màxima confiança de cara a la segona fase.

Propera setmana: Les juvenils del Vilanova juguen dijous a les 19h a Can Titó, partit aplaçat contra l’handbol Cardedeu.

Alineació i gols: Tània(5), Ainhoa(3), Laia(11), Laura(3), Marta(6) i Laura Sánchez(4). A la porteria Estefania (10 parades) i Mónica (3 parades).

L'Infantil va millorant

Moreres-Vilanova 13 - CEACA Tàrrega A 16

Aquest dissabte passat les noies del Moreres-Vilanova es van enfrontar al Tárrega. Va ser un partit molt intens i disputat fins els úlitms instants ja que per molt que les vilanovines anessin per sota en el marcador durant casi tot el partit, no van baixar en cap moment el seu ritme de joc ni va desapareixer la motivació que tenien per a guanyar el partit.

La defensa va ser molt important perque gracies a la intensitat, que es va produir durant quasi bé tot el partit, van recuperar un gran nombre de pilotes i també van produir que les contraries fessin errades no forçades.

Per finalitzar dir que les noies del Moreres-Vilanova han de treballar molt més els tirs cara a porteria, ja que durant el partit es van poder observar que es un factor que cal polir. A causa de la gran quantitat de tirs errats que es van produir.

El proper partit es disputarà a Tárrega on les noies jugaràn contra el Tárrega B. Us esperem a tots i a totes perque vingueu a animar a aquest equip que va millorant partit rere partit.