Victòria de les noies del sènior i derrotes pels equips infantil i juvenil del C.Handbol Vilanova

Cròniques dels tres equips femenins

Dilluns, 2 febrer 2009. 17:54. Redacció AnoiaDiari.
Primer partit de la segona fase pel sènior femení del CHV a Primera Catalana, i primera victòria de les vilanovines. Un partit, que a priori, no semblava tenir bona cara ja que les noies del Vilanova es desplaçaven a la pista del Montcada amb només un canvi, les vilanovines han sabut fer front aquest entrebanc i han sabut tirar el partit endavant.

Salle Montcada Iste 25 - Ull Blau Vilanova 31

Alineació i gols: LIDIA (5) – SANDRA (1) – SILVIA (5) – JUDIT (4) – SONIA (14) MARTA (0) – GAL·LA (2) PORTERES NOELIA, JUDITH i LIDIA)

Tot i començar amb un parcial de 4-1 en contra, les vilanovines no s’han vingut a baix i han ajustat més la defensa, però sobretot han començat a tenir les coses molt clares en el contraatac i atac cosa que ha fet que acabessin la primera part guanyant 14-18. La segona part ha seguit la mateixa rutina, amb contraatacs molt clars per les vilanovines i les idees clares en atac.

Tot i així però encara s’han de millorar molts aspectes, sobretot, en defensa ja que 25 gols en contra són masses.

Propera setmana

Tornen a jugar fora aquest cop a casa del CH Sant Quirze rival que les vilanovines coneixent molt de la volta passada. Juguen diumenge dia 8 de febrer a les 12’30.

Associació Lleidetana 37 - Ull Blau Vilanova 26

Alineació: Tània, Laura, Ainhoa, Laia, Laura S, Judit, Sonia, Gal•la, Alba, Marta; la porteria Estefania i Monica.

L'equip juvenil de l'Ull Blau Vilanova del Camí va encetar el passat dissabte la segona fase de la competició, fase on hi ha els 12 millors equips de l'handbol català en aquesta categoria. Després d'ajornar el debut la setmana passada a causa del temporal, les Vilanovines els tocava desplaçar-se en un dels dos desplaçaments més difícils de tota la fase, concretament ho feien a la pista de l'Onze de Setembre a camp de l'Associació Lleidatana.

El partit va començar amb un cert avantatge per part de les anoienques, semblava que les Vilanovines estaven més enxufades que el rival, la qual cosa propicià que el minut 10, el marcador fos favorable per les visitants, 5 a 7. A partir d'aquest moment, punt d'inflexió per les del Segrià, que gràcies a la poca solidesa defensiva que ens mostraven les anoienques van fer les locals marxessin de cinc gols. L'atac de les Vilanovines es basava molt més en joc col·lectiu i les del Segrià ho basaven tot en treball individual i la superioritat física. A la mitja part l'electrònic marcava un desavantatge de cinc gols per les Vilanovines, 20 a 15.

A la represa, i tenint clares les consignes que s'havien dit al vestuari que és molt difícil guanyar a un rival de la solidesa i de la qualitat del Lleida en un tempteig tant ampli, l'equip havia de pujar el llistó defensant i ser menys vulnerables que a la primera part. El partit avançava i el resultat parcial de la segona part anava empatat, la qual cosa no ens permetia somiar en una possible remuntada. A falta de 10 minuts es va demanar un temps mort, per canviar la dinàmica de l'equip positivament, però no va ser possible i els últims 10 minuts van està marcats per l'enorme superioritat que mostraren les del Segrià.

Al final del partit, es comentava la gran quantitat de gols que s'havien marcat, alhora també els que ens havien marcat. El tòpic no ens enganya, abans de marcar molts gols cal que no ens en marquin masses, sinó és molt difícil marxar d'un partit amb resultat positiu.

Les juvenils del Vilanova juguen dissabte a les 16h a Can Titó contra l’handbol Sant Quirze.

CH Igualada Sporting 20 - Moreres Vilanova 8

Alineació: Sara – Ana– Lorena - Noemí –Natàlia D– Mireia – Marta – Xènia – Sonsoles – Alexandra – Júlia- Núria- Cristina.

El passat dissabte dia 31 de gener, les noies del Moreres-Vilanova es van enfrontar al Igualada. Durant la primera part les vilanovines amb una gran defensa i un bon atac van fer-li front a l’equip igualadí, però durant la segona part la concentració de les jugadores del Moreres-Vilanova es va anar perdent, fins a tal punt, que l’equip local va aprofitar-ho i es va distanciar en el marcador.

Tot i això, les noies vilanovines van estar lluitant fins al final.

El proper partit es disputarà a Can Titó, dissabte 7 de febrer a les 11h, on les noies jugaran contra l’altre equip del CH Igualada. Us esperem a tots i a totes perque vingueu a animar a aquest equip que va millorant partit rere partit.