Victòria a l'OK Lliga de l'Igualada HC a Vendrell

CE Moritz Vendrell 2 - Igualada HC, 4

Diumenge, 9 desembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada Hoquei Club disputava aquest cap de setmana l'onzena jornada de l'OK Lliga a la pista del CE Mortiz Vendrell, quart classificat, de la què en va sortir amb una victòria per dos gols a quatre.

Imatge d'arxiu.

En un partit molt igualat i en una pista complicada, els homes de Monclús es van posar per davant del marcador gràcies a un gol de Marc Povedano, amb un llançament de falta directa. Amb aquest 0 a 1 al marcador, s'arribava al descans.

Tot just començar el segon temps, l'Igualada de nou tornava a arribar amb encert a la porteria rival i es col·locava amb dos gols d'avantatge, en una pista en què l'equip local va queixar-se de l'actuació arbitral. Deu minuts més tard, i amb clar domini pels visitants, Sergi Pla feia el tercer de la nit i deixava el partit encarat per a la victòria amb el 0 a 3 al lluminós del Vendrell.

A continuació arribaria el quart dels arlequinats, en una nit rodona per als de l'Anoia. Tot i això, i a pocs minuts per finalitzar el partit, el CE Mortiz Vendrell escurçaria distàncies amb dos gols que posarien el 2 a 4 definitiu al marcador.

Finalment, victòria còmode per a l'Igualada HC que se situa setè a la classificació, un punt per sobre del Reus Deportiu.