Empat important de l’HC Montbui

SH Casal l’Espluga, 6 - HC Montbui, 6

Dimarts, 4 desembre 2012. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
L’Hoquei Club Montbui va sumar un punt important a l’Espluga de Francolí en un partit molt igualat.

Sènior masculí de l'HC Montbui

A la primera meitat, els montbuiencs van realitzar un partit molt seriós amb una defensa molt ordenada i sent molt efectius al contraatac. Això va fer que al descans s’arribés amb un bon resultat (1-3).

A l’inici de la segona part, les coses van canviar i els locals es van començar a sentir còmodes i a gaudir de grans oportunitats per posar-se dins al partit. Això va provocar dubtes als montbuiencs que van veure com l’equip tarragoní igualava el partit amb dos gols en pocs minuts (3-3). I poc després es posaven per davant en el marcador (4-3).

Tot i això, l’HC Montbui va aconseguir igualar el partit (4-4), però els locals tornaven a marcar en dues ocasions (6-4) a manca de dos minuts per arribar al final del partit.

Quan més complicat estava el partit, els montbuiencs van ser capaços de fer dos gols (6-6) en els darrers dos minuts i empatar un partit que semblava perdut. I encara s’haurien pogut endur els tres punts si no haguessin desaprofitat una falta directa a sis segons de l’acabament.

Punt important en un partit molt complicat, amb una gran primera part i una segona on caldrà millorar molts aspectes de cara als propers partits. L’HC Montbui continua una setmana més a la part alta de la classificació, a quatre punts de les places d’ascens.

HC Montbui: Pep Ferrer (porteria), Oriol Mata (1), Pere Vallès, Bernat Perelló (1), Daniel Gual (2) -inicial- Edu Casadó (2), Pol Domènech, Joel Montiel, Ricard Pérez i Roger Madrid (porteria). Entrenador: Gabri Ramírez.

Gols: 0-1 Daniel Gual, 1-1, 1-2 Edu Casadó, 1-3 Oriol Mata (Descans) 2-3, 3-3, 4-3, 4-4 Bernat Perelló, 5-4, 6-4, 6-5 Edu Casadó i 6-6 Daniel Gual.

Proper partit

El proper partit serà després del pont d’aquesta setmana, el divendres 14 de desembre a les 21.30h al Pavelló de Can Passanals) contra el CP Sitges.

Jornada complicada per la base de l’HC Montbui

Prebenjamins Iniciació

CAPELLADES HC, 3

HC MONTBUI, 0

Jugadors Prebenjamí Iniciació: HC Montbui: Pol Izquierdo, Alejandro Luque, Andreu Saurí, Daniel Iglesias, Luca Xaus, Pau Fernàndez, Pol Ruiz, David Ruiz sota les ordres de Ivan Rica i Adrián Muñoz.

Prebenjamins

CE OLESA PATÍ, 3

Jugadors Prebenjamí HC Montbui: Marc Serra (porter), Ona Vidal, Vadim Puig, Ariadna Busqué, Judit Llobet, Carla Bisbal i Pau Torilo, sota les ordres de Manel Cervera i Roger Madrid.

Benjamins B

Descansa

Benjamins A

SFERIC TERRASSA, 2

HC MONTBUI, 6

Jugadors Benjamins HC Montbui: Biel Llobet (porter), Maure Madrid, Àlex Rica, Adrià Torras, Marc Bacardit, Gerard Bacardit i Arnau Segura, dirigits per Daniel Baraldés.

Alevins

HC MONTBUI, 2

HC SENTMENAT, 11

Jugadors Alevins HC Montbui: Biel Llobet (porter), Sergi Ribas (porter, lesionat), Biel Llobet (porter), Víctor López, Dimitri Rosich, Arnau Puig, Jordi Galarza, Maure Madrid i Adrià Torras, sota les ordres de Sergi Ripoll.

Infantils

CHP SANT FELIU CODINES, 3

HC MONTBUI, 1

Jugadors Infantils HC Montbui: Roman Arribas (porter), Basili (porter), Manel Román, Víctor Bossa, Dimitri Rosich, Arnau Botines, Oriol Ricart, Eric Garcia i Víctor López, entrenats per Sergi Ripoll.

Juvenils

Descansa

Veterans

VALLÈS CALAFELL CP, 4

Van jugar per l’HC Montbui: Josep Mir (porter), Jofre Torra, Xavi Massana, Albert Pinyol, Albert Parera, David Compte, David Bars, Enric Rica i Carles Povill.