Victòria molt treballada del sènior B femení Depimés CB Igualada B

BARÇA CBS BLAU 63 - DEPIMÉS CB IGUALADA B 73

Dilluns, 17 febrer 2014. 11:45. Redacció AnoiaDiari.
Victòria molt treballada i molt important del sènior B femení Depimés CB Igualada B davant un molt bon Barça CBS Blau amb un resultat final de 63 a 73.

Depimés cb Igualada B. Foto: J. Ribera

Les igualadines amb molt lluita i treball van assolir la 18a victòria de la temporada davant un rival directe. El primer quart va començar amb domini local gràcies a un parcial d'11 a 4 en uns primers minuts amb desencert ofensiu visitant. Tot i aquest inici les igualadines van capgirar la situació empatant i igualant el bon joc ofensiu dels dos equips arribant amb ajustat 25 a 21.

El segona quart va estar ple d'alternatives en el domini del joc i el marcador. Arribant al descans amb empat a 40.

A la represa les igualadines es van fer amb el control del joc i van assolir avantatges de 4 a 6 punts a favor, arribant amb un bon final de quart amb el marcador totalment obert, 51 a 58.

El darrer quart les igualadines van tornar a demostrar el seu gran nivell de joc ofensiu i defensiu i sobretot la gran mentalitat guanyadora i positiva de les jugadores. Les visitants van controlar el joc i marcador assolint definitivament la 18ena victòria consecutiva per un resultat final de 63 a 73.

Proper partit diumenge a casa Les Comes contra el Cervera.

Bargalló 5. Soler 20. Miramunt 3 (Gonzàlez, lesionada) Salanova 6. Compte 11. Amatlle 6. Tarrida 0 Fuertes 19. Sellarès 0 Ribera 3

Parcials: 25-21, 40-40, 51-58,63-73 Àrbitre : Guisado, F.M.