Victòria molt treballada de l'IHC davant el Manlleu

Excel·lent actuació del porter igualadí Elagi

Dilluns, 13 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
En la seva primera visita a Les Comes, el Manlleu va posar moltes dificultats al conjunt igualadí amb un bon sistema defensiu. Els arlequinats van haver de tirar de caràcter -més que de bon joc- per trencar l'empat inicial i endur-se la victòria.

Després de tota una primera part dominada pel 0-0 i en la qual pràcticament no hi van haver ocasions clares de gol (tot i que l’IHC havia disposat d’un penal al minut 14 de la primera part que Pla no havia pogut aprofitar), no va ser fins als inicis de la represa que es va desfer l'empat a favor dels locals, que van poder trencar així l'atac conservador i la fèrria defensa dels osonencs. Va ser Dani qui va culminar amb un toc de fantasia una jugada iniciada per Ton Baliu. L'alegria no va durar gaire ja que pocs segons després l'àrbrite assenyalava un penal disctutit pels locals. En el seu segon intent Teixidó aconseguia superar al porter igualadí, que fins llavors havia fet aturades de molt mèrit, evitant un resultat contrari a l'Igualada. Per trencar la defensa visitant, els jugadors igualadins van començar a bombardejar la porteria defensada per Adrià amb tirs exteriors. En un d'aquests trets, i des de pràcticament la meitat de la pista, Ton Baliu aconseguia desfer l'empat. Molas, a poc menys de dos minuts de finalitzar el partit, posava el 3-1 definitiu marcant amb definició una falta directa.

MONBUS IHC 3 (0/3) Elagi, Ton Baliu (1), Met Molas (1), S.Pla i Dani (1), equip inicial. Joanet, Jassel. Edgar i A. Querol. A.Ferrer.

MANLLEU 1 (0/1) Adrià, Ll. Teixidó (1), Farrés, Prims i S.Teixidó, equip inicial. Julià, Martínez.

GOLS: SEGONA PART. 1-0 Dani (m.4.48), 1-1 Teixidó (m 5.10), 2-1 Ton Baliu (m 17.53), 3-1 Met Molas FD (m 23.17).

INCIDÈNCIES: 500 espectadors a les Comes, amb una nodrida presència de seguidors osonencs.