Vuitens classificats al XX Triatló Sant Feliu de Guíxols

Club Atlètic Igualada

Diumenge, 17 maig 2009. 16:45. Redacció AnoiaDiari.
Aquest dissabte, amb un circuit molt selectiu i ubicat amb un lloc idíl·lic de la Costa Brava, s’ha desenvolupat el XX Triatló Sant Feliu de Guíxols, un dels triatlons mes bonics del circuit català. Hi han participat dos corredors del Club Atlètic Igualada.

La triatló, en format Sprint (750 de natació- 20 de ciclisme- 5 de cursa a peu ) es va donar inici a les 15:00 de la tarda amb 300 corredors, i es va dur a terme amb tres sortides consecutives, ja que el tram ciclista es molt dur i amb desnivell, i te molta perillositat.

El guanyador de la prova va ser Santi Pellejero del C.N Mataró amb un temps 00:58:40’ i en categoria femenina la guanyadora va ser Maria Mayalen també del C.N.Mataró amb una temps de 01:08:45’.

Pel que fa els resultats dels nostres 2 components del C.A.Igualada Triatló van ser: 148ª Elena Barlabé amb un temps 01:15:57’, quedant 8ª fèmina i 2ªdel seu grup d’edat, i 171º Ricard Solé amb un temps 01:19:17 i 8é del seu grup d’edat