El cadet masculí de l'Handbol Igualada ascendeix a la Lliga Catalana

El CHI va jugar els partits de l'ascens davant del Sabadell aquest cap de setmana

Dilluns, 6 octubre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana, l’equip cadet masculí del Club Handbol Igualada va jugar les fases d’ascens a Lliga Catalana, davant l’OAR Gràcia Sabadell. En el primer partit, el resultat va ser Club Handbol Igualada (CHI) 30 – OAR GRÀCIA SABADELL 18. El segon partit va ser OAR GRÀCIA SABADELL 33 – CHI 21.

El CHI en ple partit davant del Sabadell

Dissabte al matí, al Pavelló de Les Comes es va jugar el partit d’anada. El rival l’OAR Gràcia és un bon equip. Els jugadors del CHI van anar per davant al marcador durant tot el partit i, a més a més, van marcar el ritme del joc. No obstant això, la primera meitat va ser força igualada i els igualadins no van poder obrir gaire forat al marcador. Al descans van arribar amb un resultat de 13 a 11 al favor dels blaus.

A la segona meitat, de mica en mica, els igualadins van imposar el seu joc i, ara sí, això es reflexava al marcador. De mica en mica van anar obrint forat i fent creure que el fet de jugar la Lliga Catalana Cadet era possible. Al final del partit hi havia una diferència de 12 gols favorables a l’Igualada, 30 a 18.

Diumenge al matí, es van desplaçar fins a Sabadell per jugar el partit de tornada d’aquesta fase. Els dotze gols d’avantatge, feien pensar que tot aniria bé i que no es patiria gaire.

Ràpidament l’OAR es va fer l’amo del partit. Anava marcant gols i l'Igualada era incapaç de posar solució a aquest problema. S’anaven escapant al marcador per arribar al descans amb un resultat de 16 a 8. El CHI perdia per vuit gols, però el resultat de dissabte encara servia per passar la fase.

La segona part va seguir pel mateix camí. Els sabadellencs marcant gols i el CHI fallant-los. Fins que va arribar un punt en que els jugadors de l’equip de l’OAR es van posar per davant a l’eliminatòria. Guanyaven per 15 gols de diferència.

A falta de 30 segons l'Igualada perdia per 13 gols. Si marcava un gol més, el partit i la fase era seva. I la il•lusió i les ganes van poder. A falta de 5 segons per acabar el partit van marcar el gol que donava la classificació al CHI. Un patiment molt llarg que, al final, va tenir la seva recompensa. El partit va acabar amb el resultat de 33 a 21, donant la victòria als blaus, per haver marcat més gols en camp contrari.

Després de tot, l’equip masculí del Club Handbol Igualada jugarà la màxima competició catalana d’handbol: la Lliga Catalana.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Nil Subirana, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Josep Marcé, Nico Orozco Joel Caño i Manel Muñoz; a la porteria Adrià Senar i Martí Méndez. Com a entrenadors: Roger Calzada i Ana Vázquez.