Diumenge, 20 febrer 2011. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
AE Fesport A - ECF Vilanoveta A -retirat 1a volta

CF Sant Cugat Sesgarrigues A - AE Piera B 1 - 1
CF Can Cartró A - CF Vallbona A 6 - 0

Imatge d'arxiu

UE Jorba 1 – Ateneu Igualada 1

La UE Jorba i l’Ateneu van protagonitzar dissabte un partit prou igualat, amb incertesa pel marcador fins al darrer minut. Malgrat les condicions meteorològiques adverses, els dos equips van lluitar per la victòria fins a l’últim instant i per això es pot considerar que l’empat és un resultat just pels mèrits d’un i altre conjunt.

A mitjans de la primera meitat van ser els jorbencs qui s’avançaven mitjançant Sergi Pérez, que va culminar una jugada a pilota parada. Tot i així, cinc minuts després l’Ateneu va igualar el marcador a través d’un xut de Cels, i amb aquest resultat es va arribar al descans del partit.

A la segona part la tònica va ser semblant. Cap dels dos equips va renunciar a les seves possibilitats de victòria. Mentre que els locals exercien un control prou efectiu al mig del camp, els igualadins, amb un home menys per expulsió de Pau Ricard, tampoc van renunciar a la victòria i van trenar bones jugades de contraatac. Però al final va acabar amb un empat al marcador amb polèmica inclosa, ja que al minut 90 només va ser l’àrbitre qui no va veure penal en una jugada de Marc dins l’àrea visitant.

UE Jorba: Miguel, José, David Garcia, Canals, Palomas, Godó, Biscarri, Xavi Acosta, Arnau, Marc i Sergi Pérez. També van jugar Vere, Secanell i Aleix.

Ateneu Igualadí: Llovet, Ramon Codina, Pau Ricard, Marc Codina, Torrades, Estruch, Roldan, Soler, Conill, Mas i Cels. També van intervenir: Vitali, Carles, Angel i Mestre.

Àrbitre: Sr Hassane Kossiki

Jordi Segura - UE Jorba

UD Montserrat 1 – CE Carme 0

El Montserrat va guanyar el partit després de dues setmanes consecutives sense aconseguir els perseguits 3 punts. El Montserrat no va fer un partit memorable però a aquestes altures de la temporada l’important és que va assolir els punts necessaris.

El partit va anar de menys a més, no hi havia cap controlador del partit amb molt de joc al centre del camp i es van viure poques ocasions de cara a gol. Prop del minut 22 Carlos va passar la pilota a Joan des del centre del camp i aquest va moure el marcador. Gràcies a aquest gol el Carme va començar a atacar amb més serietat, i per això hi va haver més espais al camp. Així el Montserrat va poder atacar millor, tot i que no va poder materialitzar cap ocasió. Els dos conjunts van anar al descans amb l’1 a 0.

A la segona part, el Carme va defensar fort el centre del camp, va crear algunes ocasions de gol molt clares i va aconseguir traslladar cert perill, però el Montserrat també defensava bé. El joc va tenir més intensitat amb contraatacs d’un cantó cap a l’altre, on tant un conjunt com l’altre haguessin pogut marcar i aconseguir així o la victòria amb dos gols o l’empat a 1.

Però el final del partit no havia vist moure’s més el marcador, així que el Montserrat va anar-se’n amb un final feliç. Amb aquesta victòria va allunyar-se, amb 2 punts de diferència, de l’Ateneu, i es va col•locar com a líder en solitari.

UD Montserrat: David, Ismael, Vivancos, Medina, Rubén (Deco), Carlos, Agustín,Joan, Arroyo, Petit y Dani Osuna. També van jugar: Pepín, Pepe, Rubén Vázquez i Marc.

Gols: 22' Joan (1-0)

Àrbitre: Sr. Vallès Balsells, Roger.