TORNAR

Panacota

Unes postres d'orígen italià

Diumenge, 14 juliol 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La panacota (de l'italià panna cotta, literalment "nata cuita") són unes postres típiques de la regió italiana del Piemont. Es tracta d'unes postres d'elaboració senzilla, nutritives i refrescants.

Panacota

Ingredients

½ q nata per a muntar

2 fulles gelatines neutres

150 g de sucre

Xarop de menta

Xarop de grosella

Bailey's

Elaboració

Farem bullir la nata junt amb el sucre. Una vegada ben desfet, hi afegirem la gelatina ja estovada amb aigua freda. Ho batrem intensament i ho deixarem refredar una mica. Omplirem les copes o gots petits i les posarem a la nevera al menys durant dues hores.

Quan estigui quallat, retirarem les copes de la nevera i hi posarem a sobre un raig dels diferents xarops, segons el gust; per donar un toc de color.

Es poden fer servir diferents xarops o cremes segons el gust o les ganes de provar diferents gustos.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.