TORNAR

La recepta de la setmana: Bacallà a la paella

Dilluns, 9 maig 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Per avui tenim un plat molt gustós a preparar amb els següents ingredients:

 

Ingredients:

1 ceba

300  gr. bacallà esqueixat i dessalat

100 gr d'ametlles torrades i pelades

1 got de vi blanc

20 gr. de xocolata

romaní

farigola

cayena

 

 

Preparació:

Dessalem el bacallà i l'escorrem bé.

Agafem la ceba i la piquem ben menuda.

Amb un morter piquem les ametlles.

En una paella i posem un raig d'oli i quan comenci està calent hi afegim la ceba, deixem que escogui i afegim el bacallà, la picada d'ametlles, el got de vi blanc, les herbes i la cayena. Deixem que es cogui tot junt fins que el bacallà quedi sec, llavors afegim la xocolata ratllada. ho deixem coure una mica més.

 

Ja ho podem servir juntament amb una torrada.

 

L'Atelier


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.