//Plugins sense CDN ?>
Aquesta setmana tenim un postre molt saludable i de temporada i tenim que preparar els següents ingredients:
Ingredients:
Planxa de pa de pessic
Mousse: 1 litre de nata líquida per muntar
3 ous500 gr de maduixes
100 gr farina200 gr de sucre
125 gr sucre4 fulles de gelatina
Elaboració:
Posem els ous i el sucre junt i ho batem fins augmentar 3 vegades el seu volum, llavors hi afegim a poc a poc i fent moviments de dalt a baix la farina tamisada.
Ho posem en una safata untada de mantega i un paper per anar al forn també untat, a 180º durant 8 minuts, ens ha de quedar una planxa prima.
La deixem refredar.
Posem les fulles de gelatina en remull amb aigua freda.
Agafem les maduixes i en reservem 4 per després tallar-les i poder decorar el pastís.
Les netegem, els hi traiem la cua i les passem pel trumix, la meitat del suc l'escalfem, ja sigui amb un cassó al foc o al microones per tal de poder-hi posar les fulles de gelatina i que es desfacin, un cop desfetes o barregem amb la resta de les maduixes triturades i ho deixem refredar.
Muntem la nata juntament amb el sucre, un cop comença a estar muntada hi afegim les maduixes triturades i que quedi ben integrat.
Ara el mousse el posem sobre la planxa de pa de pessic i ho posem a la nevera mínim un parell d'hores.
Per acabar el pastís tallem les maduixes que teníem reservades a làmines i les posem per sobre per acabar de decorar-lo i ja el podem servir.
Bon profit!