TORNAR

La recepta de la setmana: Pastís de maduixes

Dilluns, 23 maig 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquesta setmana tenim un postre molt saludable i de temporada i tenim que preparar els següents ingredients:

 

Ingredients:

Planxa de pa de pessic        

Mousse: 1 litre de nata líquida per muntar

3 ous500 gr de maduixes

100 gr farina200 gr de sucre

125 gr sucre4 fulles de gelatina

 

Elaboració:

Posem els ous i el sucre junt i ho batem fins augmentar 3 vegades el seu volum, llavors hi afegim a poc a poc i fent moviments de dalt a baix la farina tamisada.

Ho posem en una safata untada de mantega i un paper per anar al forn també untat, a 180º durant 8 minuts, ens ha de quedar una planxa prima.

La deixem refredar.

Posem les fulles de gelatina en remull amb aigua freda.

Agafem les maduixes i en reservem 4 per després tallar-les i poder decorar el pastís.

Les netegem, els hi traiem la cua i les passem pel trumix, la meitat del suc l'escalfem, ja sigui amb un cassó al foc o al microones per tal de poder-hi posar les fulles de gelatina i que es desfacin, un cop desfetes o barregem amb la resta de les maduixes triturades i ho deixem refredar.

Muntem la nata juntament amb el sucre, un cop comença a estar muntada hi afegim les maduixes triturades i que quedi ben integrat.

Ara el mousse el posem sobre la planxa de pa de pessic i ho posem a la nevera mínim un parell d'hores.

Per acabar el pastís tallem les maduixes que teníem reservades a làmines i les posem per sobre per acabar de decorar-lo i ja el podem servir.

Bon profit!

 

Restaurant pedagògic L'Atelier - Escola Pia d'Igualada


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.